SLUŽBENO / Hajduk prodao veznjaka: 'Već u prvom službenom nastupu sam ostvario svoj san i to mi više nitko ne može uzeti'

Image
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Debitirao je 5. veljače 2022. godine u 4:0 pobjedi protiv Gorice u Velikoj Gorici, a posljednju utakmicu odigrao je u 3:0 pobjedi protiv Osijeka na Poljudu sredinom svibnja ove godine

4.8.2023.
19:39
Miroslav Lelas/Pixsell
VOYO logo

Hajduk i Rapid Beč dogovorili su transfer 27-godišnjeg veznjaka Lukasa Grgića koji se nakon godinu i pol dana provedenih u bijelom dresu vraća u Austriju, objavio je splitski klub.

Image
'VRIME JE' /

Slavni trener kvari planove Hajduku: 'Sve će napraviti da dovede Perišića'

Image
'VRIME JE' /

Slavni trener kvari planove Hajduku: 'Sve će napraviti da dovede Perišića'

"Lukas je na Poljud stigao u zimskom prijelaznom roku 2022. godine iz austrijskog LASK-a te je od tada upisao ukupno 47 službenih nastupa za Hajduk, postigao dva pogotka uz pet asistencija. Grgić se istaknuo kao veliki profesionalac, omiljena figura u svlačionici Bijelih, beskompromisan borac na terenu. Imao je važnu ulogu u momčadi prilikom osvajanja dva trofeja Hrvatskog nogometnog kupa", pišu službene stranice Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitirao je 5. veljače 2022. godine u 4:0 pobjedi protiv Gorice u Velikoj Gorici, a posljednju utakmicu odigrao je u 3:0 pobjedi protiv Osijeka na Poljudu sredinom svibnja ove godine. Ukupno je odigrao 2360 minuta za Bijele.

"Jako emotivan dan za mene, s Poljuda odlazim čistog obraza, dao sam svoj maksimum ovdje. Nekada je to bilo bolje, nekada lošije, ali uvijek sam nastojao ostaviti srce na terenu. Hajduku želim sve najbolje i da se konačno osvoji ta titula. Ja sam svoju veliku životnu želju ostvario, ne može svatko reći da je igrao za Hajduk, a pogotovo to mnogo znači za mene koji sam od malih nogu vezan za klub. Već u prvom službenom nastupu protiv Gorice sam ostvario svoj san i to mi više nitko ne može uzeti", poručio je Lukas na odlasku s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo