LUKA TVRDI DA NEMA NERVOZE U REALU: / 'Pokazali smo koliko vjerujemo u sebe. A sad slijede emotivne utakmice'

Image
Foto: Screenshot

Real Madrid je napokon srušio 'prokletstvo' i tek u sedmom međusobnom susretu u Njemačkoj, pobijedio Borussiju Dortmund (3-1).

27.9.2017.
8:44
Screenshot
VOYO logo

Među najboljim je pojedincima u Zidaneovoj momčadi ponovno bio naš Luka Modrić za čiju su igru španjolski mediji puni pohvala. Nakon utakmice na Westfalenu hrvatski je veznjak pokušao objasniti zašto je Real tako uvjerljiv u Ligi prvaka, a u domaćem prvenstvu zaostaje za Barcelonom već sedam bodova poslije samo šest kola.

Image
REAL NA KRILIMA RONALDA, MODRIĆA I BALEA PROTUTNJAO WESTFALENOM: /

Hrvatski čarobnjak sjajno asistirao za treći gol Kraljeva

Image
REAL NA KRILIMA RONALDA, MODRIĆA I BALEA PROTUTNJAO WESTFALENOM: /

Hrvatski čarobnjak sjajno asistirao za treći gol Kraljeva

'Važno je da stvaramo šanse'

"Ukupno gledajući, startali smo u sezonu stvarno dobro, osvajanjem europskog i španjolskog Superkupa. Krenuli smo dobro i u ligi, ali kod kuće smo imali određenih problema. U zadnje tri utakmice nismo pobijedili, ali važno je da smo stvarali puno šansi. U nogometu ponekad ne pobijediš čak ni kada stvoriš više prilika od suparnika. No, unatoč tome, nismo nervozni, koncentrirani smo na svoju igru, znamo što nam je raditi da bismo bili bolji. Utakmica protiv Borussije je sjajan primjer koliko imamo vjere u svoje sposobnosti i u svoju igru", istaknuo je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realu u Ligi prvaka slijede dvije utakmice protiv Tottenhama, najprije u Madridu, a potom u Londonu. Ti će dvoboji posebnu pažnju skrenuti na Modrića i Garetha Balea koji su upravo iz Tottenhama došli na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Šteta što se ne igra na White Hart Laneu'

"Bit će to emotivne utakmice i za mene i za Garetha, nakon dugo se vremena vraćamo u London. Šteta što nećemo igrati na White Hart Laneu, ali i Wembley je sjajan stadion. Čekaju nas dvije velike utakmice protiv Tottenhama i nadam se da možemo odigrati jednako dobro kao u Dortmundu", rekao je Luka kojeg je engleski novinar na kraju pitao kakav je osjećaj igrati sa 'strojem za golove' Cristianom Ronaldom.

"Čudesno je imati Cristiana, u sjajnoj je formi, izgleda kao da nikad nije bio na odmoru. Važno je imati ga u momčadi i odlično je igrati s njim", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo