LUKA OBJASNIO BOLJKU KOJA PRATI VATRENE KROZ KVALIFIKACIJE: / Komentirao i odluku Kuipersa uoči pogotka Walesa

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Remi protiv Walesa i poraz od Slovačke na Rujevici je najgora opcija

14.10.2019.
8:06
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela u Cardiffu osigurati plasman na Europsko prvenstvo. Vatreni su osvojili bod, što znači da je odluka o plasmanu odgođena do 16. studenog i utakmice sa Slovačkom.

Nakon remija u Walesu utakmicu je komentirao kapetan Vatrenih Luka Modrić koji je, nažalost, pred kraj morao izaći s terena uz pomoć liječnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda smo mogli i pobijediti. Gol koji su zabili mislim da je pao nakon sudačke pogreške. Nisam pogledao još video, ali mislim da je bio prekršaj. Nakon toga smo bili dominantnija ekipa, nismo stvarali konkretne šanse, ali mislim da smo mogli bolje. Što je tu je. Bod je dobar i držimo sve u svojim rukama", rekao je Modrić za Novu TV nakon teške utakmice.

Image
MODRIĆ UZ POMOĆ LIJEČNIKA NAPUSTIO TRAVNJAK, VELŠANI GA ZASULI UVREDAMA: /

Komentator Sky Sportsa ispričavao se zbog pjesme Luki

Image
MODRIĆ UZ POMOĆ LIJEČNIKA NAPUSTIO TRAVNJAK, VELŠANI GA ZASULI UVREDAMA: /

Komentator Sky Sportsa ispričavao se zbog pjesme Luki

Vjera u brz povratak

Opisao je Luka kako je došlo do te ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam koljenom u mišić. Sad malo više boli, ali mislim da nije ništa ozbiljno. Trenutno boli, ali vjerujem da će biti dobro", objasnio je kapetan Vatrenih.

Remi protiv Walesa i poraz od Slovačke na Rujevici je najgora opcija. U zadnjem kolu Wales i Mađarska igraju međusobno i Mađari nas mogu preskočiti. U tom raspletu Hrvatska bi završila treća i Euro tražila preko playoffa Lige nacija. Dovoljan nam je, dakle, bod na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad nismo igrali na bod. I večeras smo igrali na pobjedu, nismo je ostvarili, a protiv Slovačke opet idemo na pobjedu.Zakomplicirali smo malo. Šteta da nismo večeras dobili, ali bili smo bolji. Nije se ostvarilo, ali imamo novu meč-loptu kod kuće. Vjerujem u nas. U svakim si kvalifikacijama zakompliciramo stvari i do zadnjeg kola uvijek bude neizvjesno", objasnio je Modrić.

A kako prokomentirati da Hrvatska konstantno igra prvu utakmicu dobro, a onda drugu mlako?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje mišljenje je da povedemo, pa se nesvjesno opustimo. Ne zabijemo taj drugi pogodak nakon što povedemo, malo se povučemo i protivnik se vrati u utakmicu. Morat ću malo bolje pogledat sve tri utakmice i vidjeti u čemu je problem, ali mislim da je u tome stvar", zaključio je Modrić.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo