Luka Modrić uoči utakmice sezone vjeruje u čudo

'Za nas je susret s Realom najveća utakmica ove sezone, barem zasad. Domaćin je favorit, no dokazali smo da se možemo nositi s najvećim momčadima.

4.4.2011.
14:44
VOYO logo

Real Madrid se porazom od Sporting Gijona, prvim Mourinhovim prvenstvenim u devet godina, vjerojatno opet oprostio od naslova prvaka Španjolske te je dao nadu Tottenhamu da bi se mogao veseliti nakon četvrtfinalnih susreta Lige prvaka s 'potonulim' madridskim divom.

Prvi dio borbe za polufinale Luka Modrić i društvo, koji su u zadnjem prvenstvenom nastupu odigrali 0:0 na gostovanju kod posljednjeplasirane momčadi Premiershipa Wigana, će odraditi u utorak na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za nas je to najveća utakmica ove sezone, barem zasad. Real je favorit, no dokazali smo da se možemo nositi s najvećim momčadima. Vidjet ćemo hoćemo li proći u polufinale Lige prvaka, no znam da ćemo biti na visini zadatka. Možemo ih pobijediti, ovo je naša godina", izjavio je Modrić kojeg je pohvalio i Xabi Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tottenham je napravio rezultat koji je apsolutno zaslužen nakon toliko godina čekanja. Ove sezone imaju jako velike ambicije i vrlo su opasni. Samo se nadam da neće napraviti ono što je uspjelo Liverpoolu 2005. godine. Imaju nekoliko vrlo opasnih igrača: Petera Croucha, Jermaina Defoea, Aarona Lennona, Garetha Balea, Luku Modrića, Niku Kranjčara... Veselim se što ću igrati protiv njih. Atmosfera će u uzvratu na White Hart laneu biti uzavrela i publika će ih gurati pa zato moramo napraviti dobar rezultat na našem terenu", smatra Alonso, a Tottenhamu je dobre šanse za prolaz dao i menadžer Arsenala Arsene Wenger.

"Tko je nepobjediv? Da je sve bilo pošteno i da smo do kraja igrali s 11 igrača, Barcelona sada ne bi bila u Ligi prvaka. Zašto Spursi ne bi mogli pobijediti Real?", izjavio je Wenger, dok je pohvale na račun londonske momčadi uputio i potišteni Mourinho:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spursi su sjajna momčad. Imaju odlične igrače i odličnog trenera. Do četvrtfinala su stigli uz pobjede nad aktualnim eurospkim prvakom i Milanom, koji je druga najbolja momčad po osvojenim europskim trofejima. Naravno da je Ronaldova ozljeda minus za nas, no što možemo? Moramo se suprotstaviti s onime što imamo", izjavio je Mourinho.

U drugom četvrtfinalu u utorak sastat će se Inter i Schalke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104020235006

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo