OSTAJE LI ODLAZI? / Modrić objavio fotku s Vatrenima i poručio: 'Važno je imati pravu ekipu s kojom ćeš se uvijek boriti do kraja'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kapetan još nije donio odluku oko nastavka reprezentativne karijere

7.7.2021.
16:39
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trebam se prvo dobro odmoriti i razmisliti o svemu. Tako je glasio odgovor Luke Modrića na novinarsko pitanje hoće li Hrvatsku voditi do SP-a u Kataru koje mu je postavljeno nakon ispadanja od Španjolske an Euru.

"Ostaje li Modrić za Katar? Luka će sam odlučiti, to je na njemu. Razgovarat ćemo. Bila bi velika šteta da ode, on može dati još puno, barem do Katara, no odluka je na njemu, da sam odluči što i kako dalje. Razgovarat ću i s ostalim igračima, moramo obaviti razgovore, moramo neke stvari promijeniti", kazao je na tu temu izbornik Zlatko Dalić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKO ĆE IZGLEDATI HRVATSKA BEZ LUKE MODRIĆA? /

Procurila zanimljiva kombinacija, je li ovo Dalićevih 11 za Katar?

Image
KAKO ĆE IZGLEDATI HRVATSKA BEZ LUKE MODRIĆA? /

Procurila zanimljiva kombinacija, je li ovo Dalićevih 11 za Katar?

U međuvremenu, Modrić se prije povratka na pripreme u Madrid oglasio na Facebooku . Objavio je fotografiju s reprezentativnim suigračima i poručio:

"Bez obzira koji je krajnji rezultat, važno je imati pravu ekipu s kojom ćeš se uvijek boriti do kraja, s kojom ćeš dati sve od sebe da zbog vas cijela zemlja bude ponosna. Uz pravu ekipu, sve je moguće i shvatiš da #zajednojebolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što se može vidjeti, nije ništa konkretno rekao odlazi li ili ostaje u reprezentaciji iako je to odgovor koji svi čekaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i na to da je španjolski list Marca prije nekoliko dana objavila tekst u kojem navodi kako bi u Realu bili sretni da Luka prestane igrati za reprezentaciju Hrvatske.

Marcina glasina

"Modrić je debitirao za hrvatsku još 2006. godine, kad je imao samo 20 godina. Danas ima 35 i on je neosporni vođa balkanske momčadi koju je vodio do najvećeg uspjeha u povijesti, a to je svjetsko srebro 2018. godine", navodi se u Marcinom tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova je predanost reprezentaciji neupitna i njegova je namjera bila igrati za Hrvatsku do Svjetskog prvenstva u Kataru. Ali ovaj je slučaj poseban. Ima još ugovor od godinu dana s Realom, a nakon isteka tog ugovora za šest mjeseci je Svjetsko prvenstvo u Kataru. Što će Modrić napraviti u tih šest mjeseci, to nitko ne zna.

Neki ljudi iz Reala tražili su od Modrića da napusti reprezentaciju, ali Luka je oko toga bio jasan. Ne samo da je igrao odlično u Realu, već je održao vrlo visok standard kvalitete igre, predanosti klubu i pružio odlične predstave na terenu“, stoji u tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo