MARCA PIŠE / Otkrivena velika tajna o Modriću: 'Luku su neko vrijeme mučile sumnje u njegovu budućnost'

Image
Foto: Profimedia/Screenshot - Marca

'Luka Modrić postat će drugi najstariji igrač u povijesti koji će nositi dres Reala, a nadmašio ga je samo Puskas koji je igrao s 39 godina i 36 dana'

9.5.2023.
8:24
Profimedia/Screenshot - Marca
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić igrat će još najmanje godinu dana u Real Madridu.

Javna tajna koja će uskoro postati službena

Ovo je javna tajna koja će postati službena sljedećih tjedana kada Luka potpiše novi ugovor, vrlo sličan onom koji je potpisao prije godinu dana. Real će i u sezoni 2023./2024. Luki dati skoro pa iste uvjete koje je imao dosad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RODRYGO JUNAK /

Luka Modrić se vratio na teren, Real Madrid nakon devet godina osvojio Kup kralja

Image
RODRYGO JUNAK /

Luka Modrić se vratio na teren, Real Madrid nakon devet godina osvojio Kup kralja

Luki se tako ispunila želja da ima iste uvjete kao i dosad, piše Marca i dodaje:

"Postat će drugi najstariji igrač u povijesti koji će nositi dres Reala, a nadmašio ga je samo Puskas koji je igrao s 39 godina i 36 dana. Za taj rekord, Luka bi morao obnoviti ugovor na još jednu godinu, za sezonu 2024./2025. Ali, bit će vremena i za to. Sada je Modrić fokusiran na uživanje u svojoj sadašnjosti u Real Madridu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićeve obnove s Madridom uvijek su jednostavne, iako je ova posljednja imala malo više napetosti od prethodnih.

Image
Foto: Screenshot: Marca

Puno neizvjesnosti

Posljednje mjesece Luka je proživio s puno neizvjesnosti, čekajući dogovor i definitivan poziv do kojeg nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luku su neko vrijeme mučile sumnje u njegovu budućnost. Uvijek je bio jasan da želi nastaviti u Real Madridu i zato se nije previše obazirao na astronomske ponude koje je dobivao.

Marca navodi - "Bili su to iznosi zbog kojih bi svatko stao i razmislio o ponudi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je strahovao da Modrić ozbiljno razmatra te ponude i bio je spreman poštovati njegovu odluku, jednako kao što je to radio u slučaju svojih drugih legendi, navodi dalje Marca i piše da su u klubu čekali potez Modrića i njegovih predstavnika.

"Diskretni Modrić nema tipične predstavnike koji se pojavljuju u medijima", piše Marca objašnjavajući zašto je sve tako dugo trajalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam krenuo u akciju

Upitno je koliko bi se to čekanje dogovora nastavilo da Modrić nije odlučio sam krenuti u akciju i "uhvatiti bika za rogove", kako to navodi Marca, opisujući trenutak u kojem je hrvatski kapetan pokazao inicijativu i pozvao predsjednika kluba Florentina Pereza na spomenuti razgovor u četiri oka. 

Image
Foto: Profimedia

Modrić je na tom ključnom sastanku s Real Madridom jasno dao do znanja da će poštovati svaku odluku kluba i da ni u kojem slučaju ne želi produljenje iz zahvalnosti za učinjene usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Modrić nešto ima, to su ambicija i ponos, a ako ostane, to je da bude koristan momčadi. A kad je obnovio, neka nitko ne sumnja da će kapetan Vatrenih ostati u konkurenciji za mjesto među jedanaest.

Preostale uloge mu nikako ne idu, osim činjenice da njegov nogomet i dalje pokazuje da se suočavamo s vrlo aktualnim igračem. Florentino Perez je nakon razgovora s njim na kraju ostao oduševljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka u Realu najmanje do 30. lipnja 2024.

Tako će Modrić ostati u Realu barem do 30. lipnja 2024. godine, a hoće li mu se produžiti i taj, to se u ovim trenucima ne može znati nisi se o tome razmišlja. Možda mu je ponekad palo na pamet da je ovo godina njegovog povlačenja iz Madrida, ali sada je nemoguće bilo što poduzeti.

"A manje s Modrićem, igračem koji nikad ne prestaje oduševljavati obnavlja se ugovor svake sezone. Sljedećih dana, eventualno kad prođe remi sa Cityjem, bit će potpisan ugovor koji je već u izradi", zaključuje se u tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo