'Bilo je nevjerojatno! Što čovjek može više tražiti?'

'Bilo je nevjerojatno istrčati na Santiago Bernabeu. Sretan sam što mi je trener dao priliku. Moja prva utakmica i već sam osvojio trofej. Što čovjek može više tražiti?

31.8.2012.
9:57
VOYO logo

Nakon što je probio led i odradio debi za madridski Real, Luka Modrićsvoje je dojmove nakon utakmice s Barcelonom podijelio i s gledateljima klupske televizije. "Osjećam se sjajno. Nisam mogao poželjeti bolji početak karijere u Realu. Nevjerojatan je osjećaj istrčati na Santiago Bernabeu i sretan sam što mi je trener dao priliku igrati protiv Barcelone. Moja prva utakmica i već sam osvojio trofej. Što čovjek može više tražiti?', izjavio je Modrić koji bi već ove nedjelje mogao zaigrati od prve minute u prvenstvenoj utakmici s Granadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukin debi iz snova pratio je, naravno, i izbornik hrvatske reprezentacije Igor Štimac.

"Svi smo oduševljeni njegovim novim početkom, još više od toga što je odmah gurnut u vatru u takvoj utakmici kao što je dvoboj Reala i Barcelone. U deset minuta pokazao je detalje svog repertoara koje će sada moći upoznati ostali dio svijeta. Tek će se sada vidjeti o kakvom je igraču i čovjeku riječ. Ne mijenja se sada ništa puno bitnije, teško je očekivati da je sada Luka odjednom spreman za devedeset minuta. Naravno, bit će s nama, bit će u kadru, sačekat ćemo nedjeljno kolo. Nakon toga imat ćemo dodatna saznanja, ali i pet dana zajedničkog rada", izjavio je Štimac za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo