Modrić progovorio o neostvarenom snu

27.7.2013.
16:20
VOYO logo

U razgovoru s novinarima Modrić je progovorio o svojim planovima za novu sezonu, dosadašnjim dijelom priprema, utakmicom protiv PSG-a i, ali samo kratko, Garethu Baleu.

"Moj je cilj osvajati naslove s Real Madridom. Ovdje sam sada godinu dana i definitivno sam iskusniji nego što sam bio. Ovo je klub u kojem je pritisak velik, ali nadam se da će nam ova sezona biti bolja od lanjske. Kada bih morao birati radije bih osvojio Ligu prvaka nego Primeru. No oba su natjecanja vrlo bitna i želja nam je uzeti oba naslova. Bit će to duga sezona i moramo se dobro pripremiti za nju", rekao je hrvatski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosad je na pripremama sve proteklo u najboljem redu. Momčad naporno trenira, a i odigrali smo dvije dobre utakmice. Protiv Bournemoutha nije bilo problema (6:0), no protiv Lyona je bilo jako teško, ali smo po meni odigrali jako dobro. Imam dobar predosjećaj ususret novoj sezoni", kaže Modrić koji se kratko osvrnuo i na Garetha Balea koji bi mu se rado pridružio u Realu.

"Moj odnos s Baleom je sjajan, ali ne želim govoriti o igračima koji nisu u mojoj momčadi. Mogu samo reći da je on sjajan igrač", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo