LUKA MODRIĆ JOŠ JEDNOM JE PROGLAŠEN NAJBOLJIM NA SVIJETU: / U ovoj kategoriji nitko mu nije ni blizu

Image
Foto: Twitter

Još jedna prestižna nagrada sletjela je u vitrinu Luke Modrića

22.2.2019.
14:32
Twitter
VOYO logo

Organizacija Međunarodni institut za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) dodijelila je u petak hrvatskom nogometašu Luki Modriću nagradu za "najboljeg kreatora igre" u 2018. godini. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije priznanje je primio uoči treninga u sportskom kampu Real Madrida na sjeveru grada.

Modrić je u glasovanju, u kojem su sudjelovali "nogometni eksperti iz 90 zemalja, dobio 272 glasa", priopćio je Real Madrid. Iza njega su ostali Messi sa 144 glasa, Hazard sa 114, De Bruyne sa 36 te Neymar sa 18 glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedna u nizu

Vezni 33-godišnji igrač potkraj prošle godine je dobio nagradu Zlatna lopta za najboljeg nogometaša svijeta nakon što je predvodio Hrvatsku do srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i nakon što je s Real Madridom obranio naslov prvaka Europe. U petak je postigao sporazum o produljenju ugovora s madridskim klubom za dodatnih godinu dana, do 30. lipnja 2021. godine.

Nagradu za najboljeg vratara u organizaciji IFFHS-a dobio je Modrićev belgijski suigrač Thibaut Courtois kojem je priznanje također dodijeljeno u petak uoči treninga. On je proglašen najboljim vratarom Svjetskog prvenstva na kojem je Belgija zauzela treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo