GRANDE LUKA / Marca se poklonila Modriću, a poznati voditelj u eteru opjevao čudesnog Hrvata i njegovog 'partnera u zločinu'; 'Ima onih koji žele da se umirove. Bog vas blagoslovio zbog toga...'

Image
Foto: Screenshot: Radio Marca

Marca se poklonila Luki, a poznati voditelj u eteru Raul Varela opjevao Modrića i Kroosa

16.3.2023.
18:21
Screenshot: Radio Marca
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić ponovno je zavrijedio hvalospjeve španjolskih ali i ostalih stranih i hrvatskih medija, te se ponovno napao u središtu čuđenja. Naime, Real Madrid će igrati u četvrtfinalu Lige prvaka nakon što je i u uzvratnoj utakmici osmine finala, u srijedu, bio bolji od Liverpoola. Mjesto među osam najboljih momčadi u natjecanju Real je zapravo već osigurao u Liverpoolu, gdje je u prvoj utakmici slavio 5:2, a onda ga potvrdio u Madridu s 1:0.

Image
POJAVILA SE FOTKA /

Nećete vjerovati s kim se Luka Modrić grlio nakon utakmice s Liverpoolom, osmjeh mu nije silazio s lica

Image
POJAVILA SE FOTKA /

Nećete vjerovati s kim se Luka Modrić grlio nakon utakmice s Liverpoolom, osmjeh mu nije silazio s lica

Ovacije Santiago Bernabeua

Luka je igrao za Real do 82. minute, a onda uz ovacije Santiago Bernabeua napustio teren. Španjolski mediji ponovno hvale njegov doprinos Realovoj pobjedi i naglašavaju značaj koji kapetan hrvatske reprezentacije ima za momčad. Marca tako u novom krugu hvalospjeva o Modriću ističe njegovu vrijednost i podsjeća na to da na kraju sezone ostaje bez ugovora s Realom, u kojem je svojim igrama stekao status klupske legende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naziva ga se "umjetnikom" i posebno ističe potez kojim je oduševio tribine. Primio je Maestro Luka loptu uz lijevu aut-liniju i onda Trentu Alexander-Arnoldu prodao sombrero te ubacio opasan centaršut na vrh peterca. Urugvajac Fede Valverde nije najbolje reagirao i glavom je poslao loptu preko grede.

'Vratite utakmicu na 62. minutu i pogledajte što je Modrić napravio Arnoldu'

"Predivno. Vratite utakmicu na 62. minutu i pogledajte što je Modrić napravio Arnoldu. Kakav sombrero! Tehnički resursi Hrvata su neograničeni, a njegov potez iz 62. minute podigao je Bernabeu na noge. Negov centaršut je pronašao Fedea, čiji je pokušaj glavom okrznuo gredu. Bernabeu ne bi oprostio Modriću da ne produži još jednu godinu", ističe Marca koja u drugom tekstu, putam svog voditelja na Radio Marca Raula Varele, naglašava koliko Luka i Toni Kroos, njegov partner u zločinu, donose dobrog momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su isto sunce. Ima, naime, ljudi koji žele da se umirove Kroos i Modrić. Bog vas blagoslovio zbog toga, jer upravo njih dvoje predvode Real prema 15. europskom naslovu i znamo time koliko su dobro i koliko smo sretni svi što ih imamo", stoji u komentaru Raula Varele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo