FENOMENALNO PROLJEĆE / Premierligaši zainteresirani za Luku Ivanušeca, a prati ga i još jedan klub iz 'liga petice'

Image
Foto: Pixsell

Nakon odličnog proljeća u Dinamovom dresu, opet su se počeli javljati klubovi zainteresirani za usluge Luke Ivanušeca

19.4.2023.
17:17
Pixsell
VOYO logo

Luka Ivanušec svojim je igrama ponovno izazvao interes klubova na tržištu, nakon što je izostao sa reprezentativnog popisa za Svjetsko prvenstvo, postao je ključni igrač Dinama ove polusezone.

Image
OŠTRO /

Španjolski mediji kritizirali Luku Modrića nakon utakmice sa Chelseajem: 'Nije bila njegova noć'

Image
OŠTRO /

Španjolski mediji kritizirali Luku Modrića nakon utakmice sa Chelseajem: 'Nije bila njegova noć'

Odlaskom Mislava Oršića, Ivanušec je dočekao ''svojih pet minuta''. Ogromna sloboda u igri i povratak na lijevo krilo preporodile su Ivanušeca do te mjere da ga je izbornik Dalić vratio u reprezentaciju.
U proljetnom nastavku sezone Ivanušec je postigao 6 pogodaka u prvenstvu i upisao asistenciju u kup utakmici protiv Lokomotive. Ipak, brojke koje su zaista dobre i ne dočaravaju dovoljno Ivanušecov golem doprinos u igri
Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to što možemo vidjeti na travnjacima HNL-a nije prošlo neopaženo van granica Lijepe naše, još prije ozljede Ivanušec je izazivao interes klubova iz Premiershipa, a sada, nakon što je Burnley ponovno
zagrizao za ofenzivca iz Maksimira i aktualizirao priču o transferu, stigla je informacija da nisu jedini koji su zainteresirani za usluge Dinamove ''sedmice''.

Kako se spominje interes klubova iz Španjolske za Livakovića, tako postoji informacija da i Luka Ivanušec zaigra na Pirenejskom poluotoku. Prema Transfermarktu, Dinamov ofenzivac cijenjen je na 10 milijuna eura,
ali sama odšteta bila bi puno veća. Što se tiče klubova iz Engleske njima novac ne bi trebao predstavljati problem, pogotovo Burnleyu koji će dobiti ogromnu financijsku injekciju za povratak u Premiership.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Dinamo tu mora pomno razmisliti o transferima na ljeto, s obzirom na to da je iduća sezona od velike važnosti jer znamo da u sezoni 2024./2025. kreće nova Liga prvaka koja će donositi golemi novac onome koji se u nju uspije plasirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo