PROLJETNI PREPOROD / Doznajemo: Dinamovac koji je oduševio ovog proljeća ima ponude iz Premier lige, ali i iz još jedne 'lige petice'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamov veznjak svojim izvedbama plijeni pažnju po čitavoj Europi, sprema li se odlazak iz Maksimira?

19.4.2023.
17:08
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Luka Ivanušec svojim je igrama ponovno izazvao interes klubova na tržištu, nakon što je izostao sa reprezentativnog popisa za Svjetsko prvenstvo, postao je ključni igrač Dinama ove polusezone.

Image
ZANIMLJIV SUSRET /

Luka Modrić i Mateo Kovačić ulovljeni nakon utakmice u tunelu stadiona: Evo tko im je radio društvo

Image
ZANIMLJIV SUSRET /

Luka Modrić i Mateo Kovačić ulovljeni nakon utakmice u tunelu stadiona: Evo tko im je radio društvo

Odlaskom Mislava Oršića, Ivanušec je dočekao ''svojih pet minuta''. Ogromna sloboda u igri i povratak na lijevo krilo preporodile su Ivanušeca do te mjere da ga je izbornik Dalić vratio u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U proljetnom nastavku sezone Ivanušec je postigao 6 pogodaka u prvenstvu i upisao asistenciju u kup utakmici protiv Lokomotive. Ipak, brojke koje su zaista dobre i ne dočaravaju dovoljno Ivanušecov golem doprinos u igri Dinama.

Sve to što možemo vidjeti na travnjacima HNL-a nije prošlo neopaženo van granica Lijepe naše, još prije ozljede Ivanušec je izazivao interes klubova iz Premiershipa, a sada, nakon što je Burnley ponovno zagrizao za ofenzivca iz Maksimira i aktualizirao priču o transferu, stigla je informacija da nisu jedini koji su zainteresirani za usluge Dinamove ''sedmice''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se spominje interes klubova iz Španjolske za Livakovića, tako smo dobili informaciju da je za Ivanušeca zagrijan jedan klub iz španjolske Primere. Prema Transfermarktu, Dinamov ofenzivac cijenjen je na 10 milijuna eura, ali sama odšteta bila bi puno veća. Što se tiče klubova iz Engleske njima novac ne bi trebao predstavljati problem, pogotovo Burnleyu koji će dobiti ogromnu financijsku injekciju za povratak u Premiership.

Naravno, Dinamo tu mora pomno razmisliti o dolaznim, ali pogotovo odlaznim transferima na ljeto, s obzirom na to da je iduća sezona od velike važnosti jer znamo da u sezoni 2024./2025. kreće nova Liga prvaka koja će donositi golemi novac onome koji se u nju uspije plasirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo