LUIS SUAREZ U VELIKOM INTERVJUU: / Urugvajac otkrio kako izgleda kada ti Messi pošalje savršen pas i zašto ga zovu debelim

Image
Foto: AFP

Napadač Barcelone razgovarao je s Sidom Loweom za britanski Guardian

26.4.2019.
17:39
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone na pragu su nove titule u španjolskom prvenstvu – ako pobijede Levante na Camp Nou u subotu, obranit će naslov prvaka ispred madridskog Atletica. Katalonci su i u završnim fazama ostala dva natjecanja – u finalu Copa del Rey čeka ih Valencija, a u polufinalu Europskog kupa engleski Liverpool.

'Trčim i, odjednom, tamo se stvori lopta'

Uoči utakmica s Liverpoolom i Levanteom, engleski novinar Sid Lowe porazgovarao je s napadačem Barcelone, Luisom Suarezom, o pritisku igranja za Katalonce, Leu Messiju i tome kako se nosi s tim kada ga navijači zovu debelim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kod Messija nije najimpresivnije kada ga gledate; ja igram s njim i vidim to svaki put: trčim i gledam u pod i, odjednom, tamo se stvori lopta", kaže Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja prva misao je – 'Kako ju je uspio tu poslati? Kako je znao gdje ću ja biti?' Ponekad stojim na terenu i vidim da je između mene i njega nekoliko igrača pa pomislim da se moram maknuti jer mi tu ne može dodati", nastavlja Urugvajac.

'Messi stalno izvodi nemoguće'

"Međutim, on pošalje loptu tamo gdje sam ja stajao. Dodavanje je pogrešno jer mene više nema tamo – ali to je moja krivica, a ne njegova. Ja nisam vjerovao da će moć izvesti taj nemogući potez. I to se događa stalno", kaže Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smijem se kada me zovu debelim. Samo se smijem, ali navikao sam na to. Tako je to kada igraš za Barcelonu, napadaju te sa svih strana", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo