Luis Suarez se ispričao: Chiellini mu ekspresno odgovorio!

30.6.2014.
20:39
VOYO logo

Riječ je dakako o četveromjesečnoj suspenziji na klupskoj razini i devet utakmica zabrane nastupa za urugvajsku reprezentaciju zbog griženja za rame Chiellinija u međusobnom ogledu između Urugvaja i Italije.

"Nakon nekoliko dana provedenih kod kuće s obitelji imao sam priliku vratiti mirnoću i osvrnuti se na stvarnost onoga što se dogodilo u utakmici između Italije i Urugvaja 24. lipnja 2014. Neovisno o kontradiktornim objavama koje su isplivale posljednjih dana, koje su sve bile bez namjere u upletanje u dobru izvedbu moje reprezentacije, istina je da je moj kolega Giorgio Chiellini pretrpio fizičke posljedice ugriza u sudaru sa mnom. Zbog toga: duboko žalim zbog onog što se dogodilo, ispričavam se Giorgiju Chielliniju i cijeloj nogometnoj obitelji i zavjetujem se javnosti da neće više nikad biti sličnog incidenta", poručio je Suarez putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, prve Suarezove reakcije nakon incidenta nisu bile pokajničke i on je tvrdio da se sudario sa Chiellinijem, te da ga nije ugrizao.

Talijanski nogometaš mu je ekspresno odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je zaboravljeno. Nadam se da će ti FIFA smanjiti kaznu."

Fair play, Giorgio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo