LUDNICA U ENGLESKOJ: / Šest golova u derbiju, nova senzacija Leicestera

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

U derbiju 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool i Arsenal su odigrali 3:3, što je iskoristio Leicester City i gostujućom pobjedom protiv Tottenhama 1:0 dostigao vodeće Topnike.

13.1.2016.
23:20
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Liverpool i Arsenal su odigrali sjajan ogled na Anfieldu, posebice u prvom poluvremenu u kojem su pala četiri gola. Liverpool je vodio 1:0 i 2:1, no Topnici su uspjeli izjednačiti, pa se na odmor otišlo rezultatom 2:2. Oba gola za Redse zabio je RobertoFirmino (10, 19), dok su strijelci za Arsenal bili Aaron Ramsey (14) i Olivier Giroud (25). Francuski napadač je u 55. minuti zabio svoj drugi pogodak na utakmici za vodstvo gostiju, no Liverpool se spasio golom Joea Allana u sudačkoj nadoknadi. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić nije bio u kadru

Inače, Giroud je osmi put u Premier ligi postigao dva gola u jednoj utakmici, ali nikada nije upisao hat-trick. Bio je blizu večeras, ali umjesto toga je postao sprdnja na društvenimmrežama zbog nevjerojatnog promašaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi Liverpoola i Arsenala iskoristio je Leicester City koji je na White Hart Laneu pobijedio Tottenham 1:0 golom Roberta Hutha u 84. minuti. Andrej Kramarić ponovo nije bio u krugu kandidata za momčad Leicestera.

http://www.dailymotion.com/video/x3maafu_0-1-robert-huth-tottenham-vs-leicester-city-13-01-2016-hd_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hat-trick Defoea

Manchester City je prosuo nove bodove nakon što je na Etihadu dominirao protiv Evertona no susret je završio bez golova. Građani su imali više od 20 udaraca prema vratima Tima Howarda, no američki vratar je branio sjajno. Kiksao je i Chelsea odigravši 2:2 protiv WBA-a. Londonski sastav je vodio 1:0 i 2:1, no gosti su izvukli bod. Bluesi su poveli u 20. minuti golom Cesara Azpilicuete, a u 33. minuti je izjednačio Craig Gardner. Kenedy je u 74. minuti ponovo doveo Chelsea do vodstva, no gosti su izjednačili u 86. minuti golom JamesaMcCleana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunderland je u derbiju začelja na gostovanju pobijedio Swansea City 4:2, a junak susreta bio je trostruki strijelac Jermain Defoe. Southampton je pobijedio Watford 2:0, dok je Stoke City porazio Norwich City 3:1.

Na ljestvici vodi Arsenal s 43 boda koliko ima i Leicester City, no londonski sastav ima bolju razliku pogodaka. Na trećem mjestu je Manchester City s 40 bodova, četvrti je Tottenham s 36, a peti je West Ham s 35 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo