Ludnica u BiH: 'Mijenjam kartu za Portugal za stan!'

U BiH se navijači na sve moguće načine pokušavaju dokopati rasprodanih ulaznica za susret s Portugalom, a jedan je navijač ponudio kartu u zamjenu za stan u Sarajevu.

10.11.2011.
21:01
VOYO logo

Prava ludnica zavladala je Bosnom i Hercegovinom zbog prvog dokvalifikacijskog dvoboja za EURO protiv Portugala koji je na rasporedu u petak u 20 sati u Zenici na stadionu Bilino polje.

Nakon što Sarajlije Ronalda u zračnoj luci dočekali povicima Messi, Messi, reprezentacija Portugala je autobusom stigla u Zenicu gdje je također izviždana, pogotovo najskuplji igrač Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je navodno izabrao sobu na zadnjem katu hotela s brojem 507 i to zbog svog sretnog broja 7, a unatoč provokacijama igrač Reala se trudio ostaviti dojam ravnodušnog čovjeka pa je prema sobi otišao pjevušeći pred kamerama.

Reprezentacija BiH popodne je odradila posljednji trening, a s njega je izostao jedino Miralem Pjanić i to zbog ozljede zadnje lože s kojom je i stigao na pripreme, no tvrdi da će biti spreman za dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalci su se žalili UEFA-i na katastrofalno stanje travnjaka stadiona Bilino polje, no utakmica će se ipak odigrati na njemu.

"Nisu trebali ništa dirati nego samo pustiti da se teren isuši i dobro ga izvaljati. Naša momčad nikada nije igrala na gorem terenu. Ne možemo učiniti ništa više nego pregledati teren na kojem je najviše pijeska. Očekivao sam da će travnjak biti bolji jer je bilo vremena da se uredi, ali oni su napravili opsežnije radove koji su mogli i pričekati", kazao je vidljivo zabrinuti Carlos Godinho, tehnički direktor portugalske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za taj dvoboj su rasprodane, a navijači se na sve moguće načine pokušavaju dočepati zlata vrijednog papirića. Tako je jedan od navijača BiH na Facebook stavio status: 'Mijenjam kartu Bosna - Portugal za stan u Sarajevu!', tvrdi Dnevni avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo