ACHTUNG, ACHTUNG: / Zvijezde Bayern Munchena sletjele su u Zagreb

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Nogometaši Bayerna su oko 17 i 15 svojim avionom iz Munchena sletjeli na zagrebački aerodrom Pleso i odmah izazvali veliko zanimanje novinara i okupljenih navijača.

8.12.2015.
18:00
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Očekivalo se kako će avion s igračima Bayern Munchena sletjeti u Zagreb oko 16.05, ali njihov let se malo oduljio pa su Nijemci stigli tek oko 17 i 15. Bavarce je na aerodromu dočekalo nekoliko desetaka navijača iz čitave regije, a zvijezde Bayerna su neke od njih počastile i autogramima i pokojim selfijem. Nakon toga, ušli su u autobus i pod pratnjom policije zaputili se prema Maksimiru gdje će Guardiola održati press konferenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče same utakmice, u Maksimiru sve je spremno za spektakularni sraz s velikim protivnikom, jednim od najvećih koji će ikad istrčati na maksimirski travnjak. Dinamo sutra od 20 i 45 na Maksimiru igra utakmicu s Bayern Munchenom, čimeće zatvoriti svoju ovogodišnju avanturu u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je u Zagreb doputovao bez nekolicine važnih igrača

Kako je Dinamu protivnik jedna od najvećih momčadi svijeta i samim time želja za što boljom prezentacijom protiv bavarskog giganta ne može biti veća. Iako su Bavarci na put u Zagreb krenuli bez nekoliko važnih igrača, sastav Pepa Guardiole i dalje je zastrašujući.

Kako je Bayern već osigurao prvo mjestu u skupini F, tako je Guadriola odlučio dati poštedu svome prvom čuvaru mreže, velikom Nijemcu Manuelu Neueru. Umjesto njega na golu će u Maksimiru biti Sven Ulreich (27) koji je ove sezone stigao iz Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Neuera, gledatelji u srijedu na Maksimiru neće vidjeti ni suspendiranog Holgera Badstubera, te ozlijeđene Arjena Robbena, Davida Alabu, Douglasa Costu, Marija Götzea i Juana Bernata. U kadru su, pak, oporavljeni Franck Ribery i Thiago Alcantara, a sastav popunjavaju mlade nade Julian Green, Fabian Benko, Niklas Dorsch i golman David Hundertmark.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako je Dinamo do danas prodao 16 tisuća ulaznica, u tu su brojku uračunati i navijači Bayerna kojih će na maksimirskom kugu biti oko 4 tisuće. Ovih 12 tisuća preostalih su ulaznice, godišnje karte, tj pretplatnici itd.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo