LUDI MOURINHO: / Prvo na uvrede odgovorio s tri prsta, a onda jednom rečenicom uništio svoje mrzitelje

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho odgovorio je na uvrede navijača s tribina Stamford Bridgea, koji su mu vikali 'Od*ebi Mourinho' i 'Juda'.

14.3.2017.
8:46
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Na način da je sinoć prema dijelu tribine s koje su uvrede dolazile pokazao tri prsta. Britanski Telegraph javlja kako je Mourinho s tom gestom istaknuo tri naslova prvaka Premier lige koja je osvojio na klupi Chelsea.

UZAVRELE STRASTI NA STAMFORD BRIDGEU: Conte i Mourinho se umalo pomlatili, sudac spriječio sukob

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda bi pomislili da će netko tko je ukupno osvojio sedam trofeja biti dočekan kako mu i dolikuje. Međutim, to ne vrijedi ako ste Jose Mourinho. Menadžer Uniteda vratio se na Stamford Bridge samo drugi puta nakon što je u prosincu 2015. dobio otkaz na klupi 'Bluesa'. Nakon što je protestirao na jednu sudačku odluku prilikom prekršaja koji je nad njegovim nogometašem napravio Eden Hazard, aludirajući glavnom sucu dvoboja da mu da žuti karton, s tribina su se čuli neumjesni povici prema Portugalcu", piše Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je nakon utakmice prokomentirao uvrede:

"Sve dok ne budu imali menadžera koji u svojem CV-u ima četiri naslova prvaka, njima je Juda broj jedan", sarkatićno je izdvojio slavni karizmatični menadžer Uniteda i tako jednom rečenicom uništio one navijače Chelsea koji ga baš i ne vole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu me zvati kako god žele. Ja sam profesionalac. Ja branim svoj klub", dodao je Special One.

Vrijedi spomenuti kako je u četvrtfinalnom srazu Chelsea i Uniteda u Londonu, vodeća momčad Premier lige bila bolja od Manchestera 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo