LUDI DERBI U FRANCUSKOJ: / Cavani genijalnim potezom spasio PSG, Neymar izgubio živce i zaradio crveni

Image
Foto: AFP

U derbiju 10.

22.10.2017.
23:03
AFP
VOYO logo

Samo su minute dijelile OM od prve pobjede protiv PSG-a nakon šest godina. No, sjajan pogodak Cavanije utišao je Velodrome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marseille je posljednji put pobijedio PSG u studenom 2011. godine, potom je u 14 susreta upisao 12 poraza i dva neodlučena ishoda, pri čemu je izgubio pet posljednjih međusobnih susreta na stadionu Velodrome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OM je poveo u 16. minuti fantastičnim pogotkom Luiza Gustava sa više od 25 metara, no u 33. minuti je izjednačio Neymar svojim sedmim golom ove sezone. U nastavku susreta PSG je dominirao i kada se već činilo kako će gosti doći do nove pobjede, Florian Thauvin je u 78. minuti doveo OM do novog vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzaslužniji za pogodak bio je Clinton N'Jie koji je nadmudrio Adriena Rabiota ukravši mu loptu nakon čega je ubacio pred pariška vrata gdje je Thauvin najbolje reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 87. minuti gosti su ostali s igračem manje nakon što je Neymar u svega dvije minute zaradio dva žuta kartona. Brazilac je požutio u 85. minuti zbog prekršaja, a dvije minute kasnije je nasjeo na provokaciju suparnika i nakon što je gurnuo Ocamposa dobio je i drugi žuti. Kada se već činilo kako će domaćin prekinuti crni niz ukazao se sjajni Urugvajac svojim devetim golom ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo