Lucho odlazi? Dinamo već pronašao zamjenu!

'Šanse su 50:50 za odlazak i ostanak. Možda čak malo veće za odlazak', istaknuo je Luis Ibanez koji se trenutno nalazi u rodnoj Argentini.

1.1.2012.
21:33
VOYO logo

Ako Dinamo zaista pristane na transfer Luisa Ibaneza u argentinski Lanus, Modri imaju rješenje za 'krpanje' lijevog boka. Riječ je o Josipu Pivariću, nogometašu hrvatskog prvaka koji se trenutno nalazi na posudbi u Lokomotivi.

Do jučer ga je vodio Ante Čačić, novi trener Dinama, koji dobro poznaje njegove kvalitete. No unatoč tome, Modri su deficitarni na lijevom boku gdje su, osim Ibaneza i odlaskom Cufréa, ostali samo na Josipu Šimuniću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga je maksimirskoj momčadi neophodno bar još jedno pojačanje na spomenutoj poziciji. A što sam Lucho kaže na trenutnu situaciju:

"Šanse su 50:50 za odlazak i ostanak. Možda čak malo veće za odlazak - javio je kratko Ibanez"istaknuo je za Sportske novosti Ibanez koji se trenutno nalazi u rodnoj Argentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je navodno odbio ponudu argentinskog Lanusa za Luisa Ibañeza - posrijedi je trebala biti posudba do ljeta, u kojoj bi lijevi branič Modrih zaradio čak 300.000 dolara (u Dinamu igra za 250.000 eura po sezoni). Međutim, hrvatski prvak u tome nije našao interes, ne zato što je Ibañez nezamjenjiv, nego zato što bi ga radije transferirao u neki europski klub.

Dakako, prodao, a ne posudio, a odšteta za preporođenoga Lucha ne bi bila manja od 3,5 milijuna eura. Saznajemo kako Ibañeza žele po jedan belgijski i španjolski klub, a postoji opcija čak i odlaska u Tursku. Uglavnom, Argentinac će cijeli siječanj živjeti očekujući sudbonosne ponude i Mamićevo 'da'. Jedan je od rijetkih, možda i jedini Dinamov igrač kojega je Europa zapazila u onoj bijedi Modrih u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo