NOVI LUKA MODRIĆ? / Skandirao mu stadion i bacio je u trans ugledni L'Equipe. Pogledajte Majerov genijalan potez kojim je oduševio Francuze

Image
Foto: Lovro Majer

L'Equipe je Hrvatu Lovri Majeru dao vrlo visoku 'osmicu'

8.11.2021.
12:16
Lovro Majer
VOYO logo

Nogometaši Rennesa svladali su u dvoboju 13. kola kod kuće Lyon s 4-1 i skočili na peto mjesto, a do sada najbolju utakmicu u dresu Rennesa odigrao je hrvatski reprezentativac i bivša zvijezda Dinama, Lovro Majer.

Rennes su do pobjede odveli Gaetan Laborde (45), Hamari Traore (51) i Adrien Truffert (76, 83), dok je za goste pogodio Lucas Paqueta (90+3). Lovro Majer je igrao za domaćine do 90. minute, a odigrao je uistinu sjajnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer, za kojeg sad već mnogi govore da je "novi Luka Modrić", se nije upisao u strijelce ili asistente, ali je orkestrirao ovu pobjedu. Dijelio je fantastična dodavanja, diktirao je tempo utakmice, razigravao je, uništavao protivničke igrače svojim kretnjama. Zabilježio je pet ključnih dodavanja i stvorio dvije velike prilike, ali najbolji potez dogodio se u 51. minuti kada je lob-passom prebacio cijelu obranu i de facto asistirao za drugi gol.

Majerov trenutak genijalnosti pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia / Lovro Majer

Profimedia / Lovro Majer

Oduševio Francuze

Majerom je oduševljen i ugledni francuski L'Equipe koji je u izvještaju naveo sljedeće. "Roazhon Park je opijen nakon sjajne večeri domaćih igrača u kojoj su igrači Brune Genesia slomili Lyon pogocima Labordea, Traorea i dvostrukog strijelca Trufferta. Sinoć se moglo uživati u povicima 'ole' nakon svakog dodavanja Rennesa, a skandiralo se Bourigeaudu, Labordeu i Majeru", započinju tako Francuzi.

L'Equipe je Hrvatu dao vrlo visoku "osmicu", a samo je Truffert dobio veću ocjenu. "Odakle početi? Od njegovog svilenog dodira? Od stvari koje je radio u igri? Hrvat koji je ovog ljeta stigao u Rennes razbio je Lyon. Posebno je oduševio prebacivanjem obrane kod drugog gola", navodi se u L'Equipeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu su još jednom istaknuli koliko im je važan.

"Prošle godine je Rennesu izmaknula Europa, ali ove izgledaju puno bolje. Klub ima puno više napadačkih oružja, ima golgetera Labordea i kvalitetu dodavanja i finesu Lovre Majera", zaključuje francuski list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo