LOVRENOV VAPAJ IZ AUSTRALIJE: / Ne želim biti žrtveno janje Liverpoola!

Image
Foto: AFP

Iz daleke Australije gdje je Liverpool na turneji, oglasio se Dejan Lovren. Iza hrvatskog reprezentativca teška je sezona, s više padova nego uspona.

22.7.2015.
9:24
AFP
VOYO logo

"Nemojte od mene raditi žrtveno janje", zavapio je Lovren kojeg je Liverpool prošlog ljeta doveo iz Southamptona za ukupno 25 milijuna eura.

Teška sezona za Liverpool

Stoper Liverpoola ipak priznaje: "Bila je to teška sezona za sve nas. Znao sam da nisam baš na vrhuncu forme, ali nisam htio govoriti o tome, htio sam se maksimalno fokusirati na ono što pružam na terenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, hrvatski reprezentativac odbio je biti jedini krivac za sezonu u kojoj je Liverpool ostao daleko od trofeja, a u Europi ispao od Bilićevog Bešiktaša.

"Znam što su novine pisale o meni"

"Nije baš da je Dejan Lovren sam bio na terenu, zar ne? Ne zastupam samo ja cijeli Liverpool, tu je 11 igrača, riječ je o momčadi. Kada smo dobri, onda smo dobri, a kada je loše, svi smo loši, a ne samo ja", dodao je Lovren kojeg su smetale kritike u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam sve što su novine pisale o meni. Ne želim to opet prolaziti i vjerujem da će sljedeća sezona biti bolja", zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo