LOVREN POŽELIO DOBRODOŠLICU OMILJENOM SUIGRAČU IZ REPREZENTACIJE: / ‘Netko mi je došao’

Image
Foto: Screenshot

Očekuje se da nas razveseljavaju i svojim predstavama na Euru 2020

27.5.2021.
12:15
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci ŠimeVrsaljko i Dejan Lovren za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji nerijetko su se javnosti obraćali putem društvenih medija. To se nastavilo i nakon osvajanja srebra. Vatreni se ovih dana pripremaju za Europsko prvenstvo, a vijesti iz kampa donio nam je Lovren, koji je obavijestio naciju o dolasku Vrsaljka nakon osvajanja naslova prvaka s Atletico Madridom.

Image
INTERNET JE ZAPALIO URNEBESAN VIDEO VRSALJKA I LOVRENA: /

Pogledajte što su imali za reći o Messiju i cijepanju drva

Image
INTERNET JE ZAPALIO URNEBESAN VIDEO VRSALJKA I LOVRENA: /

Pogledajte što su imali za reći o Messiju i cijepanju drva

“Netko mi je došao”, viknuo je u kameru i kazao na desnog beka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska otvara Euro 2020 13. lipnja protiv Engleske na Wembleyju, a onda slijedi susret s Česima (18. lipnja) u Glasgowu na Hampden Parku, te na kraju na istom mjestu (22. lipnja) sa Škotima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra forma

“Imat ćemo dobar skauting, sve podatke o suparnicima, a najteža će biti utakmica protiv Engleza, jer oni su jedni od najvećih kandidata za naslov. Satkani su od igrača iz najjače lige, mladi su i igraju na domaćem terenu. Ne smijemo zanemariti Čehe, imaju osam igrača iz istog kluba (Slavia Prag) koji su daleko dogurali u Europskoj ligi, a Škoti su domaćini. Bit će teško, ali naš je cilj pripremiti se i proći skupinu”, kazao je početkom tjedna izbornik ZlatkoDalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veseli me forma igrača, u zadnje vrijeme smo imali puno raspoloženih strijelaca, i s ozbiljnim radom krećemo već u petak”, dodao je i najavio kakvu Hrvatsku možemo očekivati.

“Nećemo puno mijenjati, držat ćemo se svog klasičnog sustava 4-2-3-1 ili 4-1-4-1, pri čemu puno ovisimo o centralnom napadaču, pogotovo o Bruni Petkoviću. Imamo i varijantu 4-4-2, ili 4-3-1-2 s dvije polušpice i to ćemo isprobati na pripremnoj utakmici protiv Armenije. Zadnja utakmica uoči Eura protiv Belgije bit će veliki test. Mislim da je nama najprikladnija opcija u kojoj smo igrali u Rusiji te u Ligi nacija i kvalifikacijama”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo