INTERNET JE ZAPALIO URNEBESAN VIDEO VRSALJKA I LOVRENA: / Pogledajte što su imali za reći o Messiju i cijepanju drva

Image
Foto: Screenshot

Otkačeni braniči hrvatske reprezentacije nastavili su gdje su stali u Rusiji

26.10.2018.
17:53
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji nerijetko su se javnosti obraćali putam društvenih medija, a izabranici Zlatka Dalića trend su nastavili do danas pa je tako izašao najnoviji video u kojem glavne uloge imaju Dejan Lovren i Šime Vrsaljko.

Sve je počelo tako što je Vrsaljko na ćelavo ošišao Mateo Kovačića, a onda se nastavilo snimkama iz hotela, svlačionice i brojnih drugih mjesta ne kojima su se našli, a u snimkama su se našli i neki od onih koji više nisu u reprezentaciji kao Ćorluka i Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otpustili kočnice

Ovoga puta Lovren je nazvao Vrsaljka na Instagramu, a sve su to emitirali uživo za tisuće svojih fanova. Razgovarali su o Messiju i šipku, o tome kako je Lovren cijepao drva u kući u Liverpoolu, a najavili su i novi video na okupljanju reprezentacije u 11. mjesecu.

Tri mjeseca nakon osvojenog srebra u Rusiji, euforija se malo primirila, no Dejan Lovren i Šime Vrsaljko na trenutak su se prisjetili najdražih mjesec dana života svakog hrvatskog navijača, a urenebesan video možete pogledati ispod teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo