LOVREN POMEO POD SA ŠPANJOLCIMA: / 'Pokazali smo veća jaja na terenu, a ono što su oni napravili poslije - sramotno'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatskoj sada predstoji gostovanje na Wembleyju u nedjelju protiv Engleske.

16.11.2018.
8:20
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je do velike pobjede nad Španjolskom (3-2) u trećem nastupu u elitnom razredu Lige nacija. Golove za Hrvatsku zabili su Andrej Kramarić (54) i Tin Jedvaj (69, 90+2), dok su strijelci za goste bili Dani Ceballos (56) i Sergio Ramos (78-11m).

Image
LOVREN POKLOPIO RAMOSA TAKO DA ĆE GA OVAJ ZAPAMTITI: /

'Aaa-ha, 3-2, pa ti pričaj majstore. Pi*ke obične'

Image
LOVREN POKLOPIO RAMOSA TAKO DA ĆE GA OVAJ ZAPAMTITI: /

'Aaa-ha, 3-2, pa ti pričaj majstore. Pi*ke obične'

Poslije susreta najžešće kritike gostima uputio je branič Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oprao goste

"Pokazali smo malo veća jaja nego oni jer su nekulturni na terenu i jednostavno moraš biti oprezan u svemu tome i u nekom fair playu i zato im se vratilo. Jednostavno mi je drago što se ovo dogodilo pred punim Maksimirom. Neka sjećanja su se vratila. Tako bih volio da je i uvijek. Nadam se da će jednog dana sagraditi stadion o kojem toliko pričaju. Ako to ne naprave neka uzmu lopate u ruke i iskopaju si nešto drugo", poručio je stoper Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bahatost na terenu? Mi smo ih pozdravili kad smo izgubili 6-0. Jesmo, izgubili smo 6-0 i to je sramota, ali pokazali smo da smo fair play ekipa dok oni... Samo nam je jedan igrač, Morata, čestitao. Ovi ostali, nemam baš nekih pozitivnih riječi. Ovo nisam doživio, ovakvo ponašanje. Očito smatraju da su veći od nas, ali danas smo pokazali da nisu", iskren je Lovren.

U nedjelju Vatreni gostuju u Engleskoj gdje će se odlučivati o tome tko će na završni turnir Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To će biti mini finale. Nemamo što izgubiti,. Bit će teška utakmica... Bit će borba, ali vjerujem u nas", poručio je Lovren.

Hrvatska nakon triju odigranih utakmica ima četiri boda i ostala je u igri za prvo mjesto. Četiri boda imaju i Englezi, dok je Španjolska na vrhu sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo