LOVREN UOČI BARCELONE OTKRIO ONO ŠTO SVI ŽELE ZNATI I OŠTRO PORUČIO: / 'Ljutit sam'

Image
Foto: AFP

Hrvatski branič nada se da njegova momčad može izvesti čudo

6.5.2019.
11:59
AFP
VOYO logo

Liverpool će u utorak navečer pokušati izvesti čudo jer baš ono trebat će mu da prođe u finale Lige prvaka nakon prve utakmice na Camp Nouu gdje je Barcelona slavila s 3:0.

"Ljutit sam, ljutit sam i još željniji toga da dokažemo kako možemo napraviti nešto posebno na Anfieldu. Imamo velike igrače, a veliki igrači mogu napraviti mnogo u velikim utakmicama kakva je ova u utorak, očekujem jednu od najvećih utakmica na Anfieldu", poručio je DejanLovren koji je u subotu opet bio u početnoj postavi u važnoj pobjedi nad Newcastleom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sada je opet fokus na Europi, a Redsi vjeruju da mogu tu ostati i nakon utorka.

Mogu bez Salaha

"Ovo je Liverpool, jedinstveni klub. Kada nas ljudi već otpišu, uvijek smo spremni pokazati da možemo stvoriti najveće preokrete. Ne čini se iz sadašnjeg rezultata da možemo nešto napraviti, ali nogomet je nepredvidiv, nismo bez šanse u Ligi prvaka na Anfieldu. Nikada nećemo prihvatiti da smo poraženi, to je samo jedna utakmica. Pred nama je težak izazov, ali Liverpool je poznat po velikim preokretima. Nadam se da ćemo uspjeti, trebat ćemo ogromnu pomoć navijača."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A svakako će im trebati i pomoć najboljeg igrača Mohameda Salaha koji je u suzama napustio teren na St. James Parku nakon sudara s protivničkim vratarom i njegov je nastup sutra neizvjestan.

"Nadam se da će Mo biti u redu, ali već smo pokazali da možemo igrati i bez njega i bez drugih igrača. Najvažnija će biti podrška s tribina. Bitno je doći do ranog pogotka i ako to uspijemo, sve je moguće. Vidjet ćemo kakvu ćemo taktiku imati, možda ih uspijemo iznenaditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo