LOVREN NAPUŠTA ANFIELD? / Velikan na zimu ide po Vatrenog, računaju na pomoć snažnog aduta

Image
Foto: Profimedia

Žele iskoristiti činjenicu da je pao u drugi plan

30.10.2019.
18:07
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren ljetos je bio na meti nekoliko talijanskih klubova. Spominjali su se Milan i Roma. Na koncu je ostao na Anfieldu. Iako se činilo da bi mogao zažaliti zbog tog poteza jer mu Jurgen Klopp nije davao priliku, to se promijenilo s ozljedama koje su pogodile ekipu.

Problemi s ozljedama

Problema s ozljedama ima i Milan, pa su, piše Tuttosport, odlučili krenuti po Lovrena ne oporavi li se uskoro Mattia Caldara. Otkako je lani došao iz Juventusa teško da je udario loptu. Upisao je samo dva nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Liverpool's Dejan Lovren during the Carabao Cup, Third Round match at Stadium MK, Milton Keynes., Image: 473471721, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line: Joe Giddens / Press Association / Profimedia

Zbog svega toga Zvonimir Boban i društvo navodno opet namjeravaju krenuti po Hrvata. Ljetos im to nije pošlo za rukom, ali računaju da bi ovaj put mogli biti uspješno jer je branič pao u drugi plan. Ove je sezone upisao samo četiri nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo