Odlazi iz OSIJEKA / Loše poslovanje Osijeka: Izgubili pet milijuna kuna na jednom igraču

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Bohar je kod nas sporazumno raskinuo ugovor i najmanje dvije sezone trebao bi provesti u novoj, njemu jako dobro poznatoj sredini," napisao je Osijek na službenoj stranici.

22.6.2022.
14:11
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Damjan Bohar službeno odlazi iz Osijeka, potvrdio je danas slavonski klub. Ovaj Slovenac bio je velika želja Nenada Bjelice prije dvije godine, a vraća se u Zaglebio Lubin gdje je proveo svoje igračke dane prije prelaska u HNL.

Osijek ga je tada platio 850 tisuća eura, a Sportske Novosti prenose da je prema neslužbenim informacijama prodan za manje od 200 tisuća eura. Osijek je tim poslovanjem izgubio više od pet milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Damjan Bohar više ni službeno nije član Nogometnog kluba Osijek. Postignut je dogovor o njegovom transferu u redove poljskog prvoligaša Zaglebie Lubin iz kojega je povremeni slovenski reprezentativac prije nešto manje od dvije godine stigao među Bijelo-plave. Bohar je kod nas sporazumno raskinuo ugovor i najmanje dvije sezone trebao bi provesti u novoj, njemu jako dobro poznatoj sredini," napisao je Osijek na službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još nakon prijateljske utakmice sa Slaven Belupom u kojoj nije zaigrao, Damjan se pozdravio sa svim svojim suigračima i članovima stručnog stožera, pa je već tada bilo jasno da napušta Gradski vrt. Tijekom ovoga utorka to je i potvrđeno. U osječkom je dresu odigrao 62 natjecateljske utakmice i postigao 11 golova, a sada će ponovno u Poljskoj nastojati dosegnuti nekadašnju formu kako bi mogao opet konkurirati i za nacionalnu momčad. NK Osijek mu zahvaljuje na njegovom doprinosu rezultatima našeg Kluba te mu želi sreću i uspjeh u nastavku karijere."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo