STIGLO OBRAZLOŽENJE / U utorak nam se vraća HNL gradskim derbijem: Brezni donio odluku o zamjeni domaćinstva, evo zašto je to odlučio

Image
Foto: Pixsell

Utakmica se trebala igrati u Kranjčevićevoj ulici, no povjerenik natjecanja Josip Brezni donio je odluku o zamjeni domaćinstva, pa će se dvoboj odigrati na Maksimiru

19.1.2024.
13:11
Pixsell
VOYO logo

Hrvatska nogometna liga nam se vraća u utorak, 23. siječnja, utakmicom Lokomotive i Dinama.

Image
SUPERTALENT /

Pao veliki potpis na Maksimiru: Modri doveli napadača kanadske reprezentacije

Image
SUPERTALENT /

Pao veliki potpis na Maksimiru: Modri doveli napadača kanadske reprezentacije

Utakmica se trebala igrati u Kranjčevićevoj ulici, no povjerenik natjecanja Josip Brezni donio je odluku o zamjeni domaćinstva, pa će se dvoboj odigrati na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Na temelju zamolbe NK Lokomotive i suglasnosti GNK Dinama, a sukladno članku 4. Propozicija natjecanja SuperSport HNL-a, Brezni je donio sljedeću odluku o zamjeni domaćinstva odgođene utakmice 4. kola i utakmice 31. kola SuperSport HNL za natjecateljsku godinu 2023/24.:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • u 4. kolu odigrat će se utakmica GNK Dinamo - NK Lokomotiva u Zagrebu na Stadionu Maksimir, 23. siječnja 2024. godine s početkom u 17 sati
  • u 31. kolu odigrat će se utakmica NK Lokomotiva - GNK Dinamo u Zagrebu na nogometnom stadionu Zagreb (Kranjčevićeva ulica).

U obrazloženju povjerenika stoji da je NK Lokomotiva 19. siječnja 2024. godine dostavio zamolbu za zamjenom domaćinstva odgođene utakmice 4. kola i utakmice 31. kola SuperSport HNL tako da domaćin odgođene utakmice 4. kola bude GNK Dinamo na stadionu Maksimir zbog grijanog terena za igru budući da je zbog vremenskih uvjeta i snijega koji pada upitno u kakvom će stanju biti teren u Kranjčevićevoj u utorak, 23. siječnja, kad je zakazana odgođena utakmica. U 31. kolu igrat će se utakmica Lokomotiva - Dinamo.

GNK Dinamo pismeno je potvrdio da je suglasan sa zamjenom domaćinstva navedenih utakmica i da je spreman organizirati odigravanje utakmice u utorak 23. siječnja 2024. godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo