NESLAVAN DEBI / Novi trener Hajduka nezadovoljan: 'O prvom golu posebno sam pričao s igračima u svlačionici'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nikola Soldo (42') i Marko Dabro (47') su zabili za Lokomotivu, dok je oba gola za goste zabio Jan Mlakar

17.7.2021.
23:17
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U susretu prvog kola Prve HNL Lokomotiva i Hajduk su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrali 2:2. Bila je to odlična utakmica u kojoj su poveli gosti, Lokomotiva je potom okrenula rezultat, da bi Hajduk izjednačio na 2:2.

Nikola Soldo (42') i Marko Dabro (47') su zabili za Lokomotivu, dok je oba gola za goste zabio Jan Mlakar (29', 55').

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVAKOM PO BOD /

Hajduk i Lokomotiva remizirali u ludoj utakmici u Kranjčevićevoj, Mlakar zabio dva gola za 'bile'

Image
SVAKOM PO BOD /

Hajduk i Lokomotiva remizirali u ludoj utakmici u Kranjčevićevoj, Mlakar zabio dva gola za 'bile'

Jedni i drugi novu sezonu su otvorili s novim trenerima. Silvijo Čabraja debitirao je na klupi momčadi s Kajzerice, a na drugoj strani Šveđanin Jens Gustafsson.

"Dobro smo otvorili utakmicu, stvarali šanse i poveli, a onda smo primili pogodak zbog kojeg sam posebno razgovarao s igračima u svlačionici tijekom poluvremena. Nažalost, početkom nastavka dobili smo novi pogodak, ali nakon toga smo jako dobro reagirali. Svakome je prva utakmica teška, tako je teška bila i nama", analizirao je dvoboj s Lokomotivom (2:2) u prvo kolu HNL-a trener Hajduka Jens Gustafsson, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lokomotivu sada treba zaboraviti, okrećemo se dvoboju protiv Tobola u Konferencijskoj ligi, a osobito mi je drago što ćemo tu utakmicu igrati pred navijačima na Poljudu", zaključio je Šveđanin.

Remi je najpravedniji

Oglasio se nakon utakmice i trener Lokomotive Silvio Čabraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo bili pravi u prvom dijelu, bili smo sterilni i Hajduk je imao pritisak, a mi smo se tražili... U nastavku smo izgledali osjetno bolje, bili smo rastrčaniji i sigurniji. Poveli smo, taj nam je pogodak dao samopouzdanje, imali smo priliku i za 3:1, ali nismo je iskoristili, Cokaj je s 20-ak metara u dobroj situaciji tukao pokraj vrata. Primili smo pogodak u sljedećem napadu i kad se sve zbroji, remi je najpravedniji ishod ovog okršaja", rekao je trener Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo