LIVERPOOL RUŠI KLUPSKI REKORD: / Klopp ponudio 70 milijuna eura za zvijezdu s kojom planira napad na naslov

Image
Foto: AFP/PAUL ELLIS

Premierligaš Liverpool spreman je srušiti klupski rekord kako bi u svoje redove doveo najboljeg strijelca Bundeslige Pierre-Emericka Aubameyanga.

19.6.2017.
11:35
AFP/PAUL ELLIS
VOYO logo

Još do prije nekoliko dana se činilo da je Aubameyangov transfer u PSG gotova stvar, a Gabonac je navodno već kupio i kuću u Parizu. No, na Parku prinčeva je Antero Henrique preuzeo mjesto sportskog direktora umjesto Patricka Kluiverta i iznenada obustavio dogovor s Borussijom Dortmund.

Klopp ga doveo u Dortmund

Takvu situaciju pokušava iskoristiti Jürgen Klopp koji je Aubameyanga i doveo u Dortmund iz Saint-Etiennea, a sada bi ga volio angažirati i u Liverpoolu. Prema pisanju francuskog Le Parisiena, grupacija Fenway Sports koja drži Redse u vlasništvu, spremna je financirati transfer Aubameyanga, odnosno ponuditi Borussiji 70 milijuna eura. Iznos je to koji Liverpool nikad u svojoj povijesti nije izdvojio za jednog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gabonski napadač prošlu je sezonu okončao s ukupno 40 golova u 46 službenih nastupa. U Bundesligi je postigao 31 pogodak i zaključio sezonu kao prvi strijelac ispred Bayernova Roberta Lewandowskog (30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo