LIVERPOOL NA CITY BEZ SJAJNOG POJAČANJA: / Priliku bi mogao dobiti Lovren, mogu li Redsi zaustaviti impresivan niz Cityja?

Image
Foto: AFP

Manchester City i cijeloj sezoni nije zabilježio niti jedan poraz

14.1.2018.
14:48
AFP
VOYO logo

Virgil van Dijk, sjajni obrambeni igrač Liverpoola koji je nedavno pojačao redove momčadi s Anfielda, propustit će današnji derbi protiv Manchester Cityja.

Navodno je riječ o manjoj ozljedi zadnje lože te Jürgen Klopp ne želi riskirati s igračem kojeg preskupo platio da bi brzo ostao bez njega. A Van Dijk je imao sjajan debi. U utakmici protiv Evertona u kupu odigrao je odličnu utakmicu koju je okončao pobjednosnim pogotkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će priliku vjerojatno dobiti naš reprezentativac Dejan Lovren kojeg je Nizozemac dolaskom izgurao iz prve momčadi. A protivnik je uistinu zastrašujuć - Manchester City i cijeloj sezoni nije zabilježio niti jedan poraz! Zapravo, City je u nizu od 30 utakmica bez poraza u prvenstvu. Posljednji put poraženi su u travnju prošle godine od Chelseja, a od tada su zabilježili 26 pobjeda i četiri remija uz gol razliku 87-18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiolin stroj melje sve pred sobom, a u prvom susretu između ove dvije momčadi, Građani su pobijedili sa čak 5-0. Sadio Mane dobio je crveni karton u toj utakmici, a Dejan Lovren odigrao je vrlo lošu utakmicu. Klopp je imao mnogo vremena za pripremu svoje momčadi od te utakmice te ćemo od 17 sati vidjeti može li Liverpool nanijeti Cityju prvi poraz ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo