Posljednje kolo Lige prvaka /

Mo Salah odveo Liverpool u drugi krug Lige prvaka, Inter izgubio mrtvu utrku s Tottenhamom

Image
Foto: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL

Puno teži posao odradio je Tottenham koji je uspio izvući bod protiv Barcelone na Camp Nou

11.12.2018.
23:05
Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren ušao je u igru tek toliko da bude na travnjaku kad njegov Liverpool pobjedom protiv Napolija osigura prolazak u drugi krug Lige prvaka. Junak utakmice bio je Mohamed Salah koji je nakon odlične akcije zabio u 34. minuti na asistenciju Jamesa Milnera. Napoli će tako zaigrati u Europskoj ligi.

Drugi par iste grupe bio je Crvena Zvezda i PSG, a gostovanje u Beogradu Parižani su rutinski odradili za prvo mjesto u grupi. Strijelci u gostujućoj pobjedi PSG-a bili su Cavani, Marquinhos, Mbappe i Neymar, dok je Gobeljić poentirao za Zvezdu u porazu od 1:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter nije uspio pobijediti nizozemskog PSV-a kod kuće (1;1) i tako si produžiti nade za ulazak u drugi krug. Dugo su gubili Nerazzuri, a onda im je Mauro Icardi donio nadu, no ne i pobjedu. Igrat će zato u Europskoj ligi. Ivan Perišić i Marcelo Brozović igrali su od prve minute, a Šime Vrsaljko ušao je u 83. minuti u igru.

Puno teži posao odradio je Tottenham koji je uspio izvući bod protiv Barcelone na Camp Nou. Iako je goste u vodstvo na početku utakmice doveo Dembele, završnica je pripala Spursima. Lucas Moura bio je strijelac za 1:1 i prolazak u drugi krug. Ivan Rakitić igrao je samo u prvom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Club Brugge Ivana Leke kod kuće je remizirao bez golova s Atletico Madridom koji je tako izgubio prvo mjesto na ljestvici. Uzela ga je Borussia Dortmund pobjedom nad Monacom u Kneževini 0:2 (Guerreiro, Gotze). Club Brugge će u Europsku ligu.

U prvim utakmicama večeri Galatasaray je izgubio od Porta kod kuće, a Schalke je svladao Lokomotiv u Gelsenkirchenu. Porto i Schalke prošli su, Galatasaray će u Europsku ligu, a Lokomotiv ispada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo