LIVERPOOL KONAČNO PREKINUO CRNU SERIJU: / Kloppova momčad konačno slavila na svom Anfieldu, ali bila je to prava triler-utakmica

Image

Liverpool je ovom pobjedom prekinuo niz od šest uzastopnih prvenstvenih poraza na domaćem terenu

10.4.2021.
18:58
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola 2-1 (0-1) pobjedom protiv Aston Ville do koje su stigli preokretom na svom Anfieldu u 31. kolu skočili su na četvrto mjesto ljestvice Premier lige.

Gosti iz Birminghama poveli su u završnici prvog poluvremena kada je udarac Watkinsa sa 15-ak metara iz 43. minute prošao "kroz trbuh" Allisona Beckera, no domaći su izjednačili u ranoj fazi nastavka kada je u 57. minuti Salah natrčao na odbijenu loptu nakon što je Martinez obranio pokušaj Robertsona, da bi važna tri boda "crvenima" osigurao Alexander-Arnold preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u prvoj minuti nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je ovom pobjedom prekinuo niz od šest uzastopnih prvenstvenih poraza na domaćem terenu te sada drži četvrto mjesto na ljestvici sa 52 boda, koliko ima i pet West Ham United, koji će u nedjelju ugostiti Leicester City, dok šesti Chelsea, koji od 18.30 sati gostuje kod Crystal Palacea, ima bod manje. Aston Villa je 10. sa 44 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo