LIVERPOOL I MILAN TUKU SE OKO VEZNJAKA OD 100 MILIJUNA EURA: / On bi mogao biti senzacija ljetnog prijelaznog roka

Image
Foto: AFP

On je novo ime na tržištu oko kojeg će se tući velikani

21.2.2019.
18:38
AFP
VOYO logo

Nema sumnje da bivši igrač Udinesea i Sampdorie Bruno Fernandes u dresu Sportinga igra sezonu iz snova, a 17 golova u 31 odigranom susretu ove sezone to i potvrđuje. Portugalac je i ljetos bio povezivan sa najvećim europskim klubovima, ali je i pored niza skandala koji su potresali ekipu Sportinga i ove sezone ostao na stadionu Jose Alvalade.

Sporting želi obnoviti ugovor sa sjajnim Portugalcem i vezati ga za klub do 2024. godine, ali da pri tome otkupna klauzula ostane ista - ni manje ni više nego 100 miliJUna eUropskih novčanica, a za sada SU najviše interesa za njegove usluge pokazali Liverpool i Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni veznjak

Oba tima će sljedećeg ljeta pokušati dovesti ga u svoje redove, ali je isto tako poprilično jasno da bi Sporting pristao i na daleko manje zbog velikih financijskih problema u kojim se nalaze pa će pregovori sigurno potrajati.

Ovaj 24-godišnji veznjak može pokriti gotovo sve pozicije na sredini terena. Karijeru je započeo u Italiji u dresu Novare, igrao je potom i za Udinese i Sampdoriju, prije nego što se 2017. vratio u domovinu u redove lisabonskog Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo