Sto posto sigurna prognoza: 'Ma oni su praktički nepobjedivi'

Uoči velikog nedjeljnog derbija Serie A između Napolija i Juventusa u Napulju bivši talijanski nogometni izbornik Marcello Lippi opisao je Juventus praktički nepobjedivim.

27.3.2014.
18:20
VOYO logo

I uistinu, Juventus je ove sezone u 30 dosadašnjih kola upisao 26 pobjeda, uz 3 remija i tek jedan poraz. Uz utakmicu više drugoplasiranoj Romi bježi 14 bodova, a trećeplasiranom Napoliju čak 20 bodova.

"Siguran sam da će to biti dobar spektakl s obzirom na način na koji dvojica trenera prilaze utakmici. Juventus se pokazao praktički nepobjedivim. Napoli ima šanse boriti se, iako su izgledi za osvajanje drugog mjesta protiv njih. Bojim se da će im biti teško prestići Romu", rekao je Lippi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče prognoze utakmice Napoli-Juventus, mislim da će to biti otvorena utakmica u kojoj je svaki rezultat moguć".

A mlada zvijezda Juventusa Paul Pogba odlučna je u namjeri da njegova momčad ove sezone obori rekord po broju osvojenih bodova unutar jedne sezone Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/i3ZDaQ7UQoE

Aktualni rekorder sa 97 osvojenih bodova je milanski Inter koji je 2007. pod Robertom Mancinijem osvojio "scudetto" sa omjerom od 30 pobjeda, 7 remija i samo jednim porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 30 kola aktualne sezone Juventus na kontu ima 81 bod, 14 više i utakmicu više od drugoplasirane Rome. Da bi srušili rekord, do kraja moraju osvojiti barem 17 bodova od 24 moguća.

"Moramo nastaviti igrati kao dosad želimo li do rekorda. Moramo biti nemilosrdni jer je to jedini način da nastavimo pobjeđivati. Utakmica protiv Napolija u nedjelju bit će ključ i moramo ostati koncentrirani", rekao je Pogba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo