Pogledajte novu čaroliju Lea Messija!

Nema zime za Barcelonu sve dok igra Lionel Messi. Argentinac je još jednom briljirao, ovaj put u utakmici protiv Rayo Vallecana i zabio dva gola. Barcelona je na kraju na Nou Campu slavila 3:1 u 29.

18.3.2013.
9:00
VOYO logo

Messi je s dva pogotka nastavio nevjerojatnu seriju na 18 utakmica u prvenstvu u kojima se upisivao u strijelce. Bio mu je to 42. pogodak ove sezone u Primieri i po tome je uspješniji od dva najbolja strijelca Premierlige, Suareza (22) i Van Persieja (19) zajedno. Osim toga, prvi je igrač koji je u četiri najbolje europske lige dvije sezone zaredom zabio više od 41 pogotka.

Barcelona je dobro otvorila utakmicu i u 25. minuti povela. Zabio je Villa na asistenciju Messija. Na scenu je tada stupio argentinski čarobnjak i pogocima u 40. i 47. minuti riješio utakmicu. Barcelona je nakon toga stala na kočnicu pa je Vallecano do kraja susreta pogotkom Tamuda uspio smanjiti na 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvari danas za Barcelonu izgledaju puno ljepše. U utorak je uspjela nadoknaditi 0:2 protiv Milana iz prve utakmice i otići u četvrtfinale Lige prvaka, a u nedjelju je vratila prednost ispred Reala na vrlo ugodnih 13 bodova.

http://rutube.ru/video/embed/6226292

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo