LIONEL MESSI DOLAZI U HRVATSKU?! / Nakon osude zbog porezne prevare Argentinac utjehu traži u Lijepoj našoj

Image
Foto: GABRIEL REIS

Leo Messi nastavlja svoje ljetovanje unatoč pravnim problemima.

12.7.2016.
9:22
GABRIEL REIS
VOYO logo

Argentinski napadač Barcelonine nogometne momčadi Lionel Messi i njegov otac Jorge osuđeni su na zatvorsku kaznu u trajanju od 21 mjeseca zbog porezne prijevare. Zatvorsku kaznu ipak neće služiti.

Ponajbolji nogometaš svijeta proglašen je krivim u procesu koji se vodio protiv njega i prema presudi suda u Barceloni kažnjen je zatvorskom kaznom u trajanju nešto kraće od dvije godine. Jednaku je dobio i njegov otac, a obojica imaju pravo na žalbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun plasirao senzaciju

Budući da duljina izrečene kazne ne premašuje 24 mjeseca i da niti jedan od njih nema kriminalni dosje, kaznu neće morati odraditi iza rešetaka, nego ona postaje uvjetna. Izrečena im je i novčana kazna, Lionel Messi prema njoj mora platiti dva milijuna eura, njegov otac pola milijuna manje. Britanski tabloid The Sun prije pet dana pisao je kako bi Messija ova presuda mogla nagnati na napuštanje Barcelone, a ako se to dogodi, Chelsea je spreman reagirati.

Image
UVRIJEĐENI MESSI NAPUŠTA BARCELONU!? /

Njegov otac već otpočeo pregovore s europskim velikanom!

Image
UVRIJEĐENI MESSI NAPUŠTA BARCELONU!? /

Njegov otac već otpočeo pregovore s europskim velikanom!

Kako bilo, najbolji nogometaš svijeta je s obitelji bio na Bahamima na odmoru, a sada je viđen na popularnoj Ibizi. DJ Nicky Romero objavio je sliku s Messijem kojeg je susreo u zračnoj luci i napisao uz hashtag Legenda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasmijani Messi

"Drago mi je što sam te upoznao, Messi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je na fotografiji nasmijan i čini se kako ga baš i ne diraju medijski natpisi koji su se pojavljivali proteklih dana.

Goal. com prenosi pisanje španjolskih medija da se očekuje kako bi Messi sljedećih dana mogao svratiti i u Hrvatsku prije no što se priključi svojim suigračima u Barceloni na pripremama za sljedeću sezonu u kojoj će ganjati trofeje u prvenstvu i onaj najveći, u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo