LIJEPA GESTA IZ HNS-A: / Dresovi u kojima će Vatreni igrati s Mađarima moći će se kupiti na aukciji, a sav prihod ide u humanitarne svrhe

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Zaklada "Vatreno srce" dobit će novac od dresova u kojima su igrali hrvatski nogometaši

10.10.2019.
10:34
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Dresovi u kojima će hrvatski nogometaši igrati s Mađarskom ići će na aukciju,a prihod će ići zakladi "Vatreno srce", objavio je Hrvatski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek ste sanjali imati na zidu dres s utakmice hrvatske reprezentacije? Želite imati dres u kojem su igrali Luka Modrić, Ivan Rakitić i ostale zvijezde hrvatske reprezentacije, a pritom još donirati novac u humanitarne svrhe? Imamo savršeno rješenje za vas! ❤️ Sav prihod namijenjen je zakladi Vatreno srce", objavio je HNS na društvenim mrežama.

Povratak na Poljud

U kvalifikacijskoj skupini E Vatreni su uoči dvoboja s Mađarima prvoplasirana momčad, a hrvatski protivnici su treći s bodom manje i ova utkmica imat će veliki značaj oko plasmana na Euro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni će ovu utakmicu odigrati na stadionu Poljud u Splitu, gdje su posljednju natjecateljsku utakmicu igrali protiv Gruzije prije velikih osam godina. Sada će hrvatska reprezentacija po prvi put nakon osvajanja svjetskog srebra i s novim izbornikom Zlatkom Dalićem igrati u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo