Lijepa Barbara dobila 100 milijuna i spiskat ce lovu na dinamovca

U redovima talijanskog nogometnog velikana Milana slave bogatu financijsku injekciju.

2.12.2014.
14:40
VOYO logo

Rijec je o petogodisnjem sponzorskom ugovoru koji je bogatiji od onih koje su potpisali Juventus i Inter, a jos je vaznija stvar po Milan da Emirates nije vlasnik klupskih dionica, za razliku od glavnih sponzora drugih spomenutih velikana poput Fiata (Juventus) i Pirellija (Inter).

Najbogatiji Milanovi dani su proslost, pa Rossoneri trenutno financijski ne stoje bajno, prvenstveno zbog izostanka prihoda od Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje za vidjeti kako ce u Milanu rasporediti 100 milijuna eura, ali dobar ce dio novca svakako biti ulozen na pojacanja. Talijanski mediji pisu kako je medu glavnim metama Milana veznjak zagrebackog Dinama Marcelo Brozovic. Njegova se trzisna vrijednost procjenjuje na 5.5 milijuna eura, ali navodno hrvatski prvak trazi dvostruko vecu svotu za ispisnicu.

//www.youtube.com/embed/Js7hACcNJA4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nakon eventualnog transfera Brozovica Milanu bi ostala pozamasna svota novca, a ona bi, nagada se, mogla biti utrosena na povratak Brazilca Thiaga Silve koji je 2012. godine prodan PSG-u.

Nema sumnje kako ce dio novca biti potrosen i na projekt izgradnje novog stadiona koji ce vrlo vjerojatno nositi ime bivseg talijanskog premijera i aktualnog klupskog predsjednika Silvija Berlusconija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo