LIJEČNIK KOJI JE OPERIRAO IBRAHIMOVIĆA IMA PORUKU ZA MOURINHA: / Iza riječi dr. Fua krije se upozorenje za Manchester United

Image
2.10.2017.
14:11
VOYO logo

Šveđanin bi se u trenažnom procesu momčadi trebao priključiti krajem ovog mjeseca, a liječnik koji ga je operirao poručio je Joseu Mourinhu da ne brza kada je u pitanju 35-godišnji napadač.

"Nikakvih briga vezanih uz njegovu ozljedu nemam, takve ozljede zahtijevaju dug oporavak. Siguran sam da ga niti Manchester United neće hitno trebati za neku važnu utakmicu kako prvenstvu tako i onu u europskim nadmetanjima. On je veoma jak, ali želim vidjeti da se vraća što je sporije moguće, odnosno tek kada u potpunosti bude spreman", poručio je dr. Freddie Fu, prenosi Daily Mail, i upozorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogo je primjera u kojima su se igrači prerano vratili, a onda su posljedice bile teške."

Kazao je Fu i da pregled Ibrahimovićeva koljena, izuzev onog potrganog dijela, ukazuje da mu je taj dio u savršenom stanju, odnosno, kao što je rekao 'kao kod 15-godišnjaka'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa svojih 28 pogodaka u prošloj sezoni Ibrahimović je bio iznimno važan u povratku Lige prvaka na Old Trafford, no u Romelu Lukakuu Mourinho je pronašao idealnu zamjenu za švedskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo