REAL MADRID I MANCHESTER CITY IZBORILI ČETVRTFINALE: / Modrić majstorski asistirao, Građani deklasirali Borussiju

Image

Utakmice osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i Atalante te Manchester Cityja i Borussije Borussia Mönchengladbach mogli ste pratiti UŽIVO na portalu Net.hr

16.3.2021.
22:50
VOYO logo

Real Madrid i Manchester City postali su petim i šestim sudionikom četvrtfinala ovogodišnjeg izdanja nogometne Lige prvaka, nakon što su i u uzvratnim utakmicama ostvarili pobjede nad Atalantom, odnosno Borussijom Moenchengladbach.

Image
JUVENTUS - PORTO 3:2: /

Porto nakon produžetaka u četvrtfinalu; Golovi pali u 115. i 117. minuti

Image
JUVENTUS - PORTO 3:2: /

Porto nakon produžetaka u četvrtfinalu; Golovi pali u 115. i 117. minuti

Real je u Madridu svladao Atalantu s 3-1. Benzema je u 34. minuti doveo Real u vodstvo nakon presječene lopte i dodavanja kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića. Drugi pogodak za domaću momčad postigao je Sergio Ramos u 60. minuti iz kaznenog udarca. Strijelac za Atalantu bio je Muriel u 83. minuti iz slobodnog udarca, a konačnih 3-1 postavio je Marco Asensio u 85. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva Hrvata na terenu

Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, a Mario Pašalić je bio u početnoj postavi Atalante, da bi ga nakon prvog poluvremena trener Gasperini ostavio u svlačionici iz taktičkih razloga.

Image

Trener Real Madrida Zinedine Zidane (lijevo), Luka Modrić i Mario Pašalić

Manchester City je pitanje plasmana u četvrtfinale riješio već u prvih 18 minuta uzvrata odigranog na neutralnom terenu u Budimpešti. Kevin De Bruyne je doveo 'građane' u vodstvo u 13. minuti, a pogodak za 2-0 postigao je Ilkay Gundogan u 18. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još dva četvrtfinalista

Prije Reala i Manchester Cityja mjesto u četvrtfinalu osiguirali su Borussia Dortmund, Porto, Liverpool i Paris Saint-Germain.

U srijedu će Bayern u Muenchenu braniti uvjerljivih 4-1 iz rimskog dvoboja s Laziom, dok će Chelsea na Stamford Bridgeu protiv Atletico Madrida pokušati sačuvati gol prednosti (1-0) iz utakmice odigrane na neutralnom terenu u Bukureštu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb parova četvrtfinala i polufinala Lige prvaka bit će održan u petak, 19. ožujka, u Nyonu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid - Atalanta 3:1 (Benzema 34', Ramos 60', Asensio 85'; Muriel 83') (4:1)

Real Madrid: Courtois; Varane, Sergio Ramos, Nacho; Lucas Vazquez, Valverde, Kroos, Modrić, Mendy; Benzema, Vinicius

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atalanta: Sportiello; Toloi, Romero, Djimsiti; Maehle, De Roon, Pessina, Gosens; Pašalić; Malinovskyi, Muriel

Manchester City - Borussia Mönchengladbach 2:0 (De Bruyne 13', Gundogan 18') (4:0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City: Ederson; Ruben Dias, Stones, Joao Cancelo, Walker; Bernardo Silva, Rodri, Gundogan; De Bruyne, Foden, Mahrez

Borussia M.: Sommer; Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini; Zakaria, Neuhaus, Hofmann; Stindl, Thuram, Embolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa


90' + 5' Gotova je utakmica u Madridu, Real je pobijedio 3:1 i plasirao se u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' Gotova je utakmica u Budimpešti, Manchester City je pobijedio 2:0 i potvrdio plasman u četvrtfinale. U Madridu se igra sudačka nadoknada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

85' GOL Novi pogodak u Madridu, Real je ekspresno uzvratio. U prvom napadu Reala nakon primljenog gola Madriđani su izigrali obranu Atalante, a Asensio je na kraju precizno pogodio s desetak metara. Taj pogodak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

83' GOL Atalanta je smanjila, zabio je Muriel iz slobodnjaka s oko 18 metara sjajnim udarcem pod prečku, Courtois nije mogao ništa učiniti. Gol pogledajte OVDJE.

76' Novi pokušaj Zapate, došao je u dobru poziciju i pucao nakon proigravanja Malinovskog, ali Courtois je siguran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68' Dobra šansa na drugoj strani. Benzema je pucao glavom nakon ubačaja Vazqueza, Sportiello to brani, a francuski napadač je prvi i na odbijenoj lopti, ali pogađa vratnicu.

67' Zapata puca nakon što je Malinovskyi ubacio iz kornera, ali Courtois to sigurno brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

60' GOL Real vodi 2:0. Drugi pogodak za Real Madrid postigao je Sergio Ramos iz jedanaesterca koji je dosuđen nakon što je Tooi srušio Viniciusa u vlastitom šesnaestercu.

52' Velika prilika za Real, umalo je pao eurogol. Vinícius Júnior je uzeo loptu blizu vlastitog kaznenog prostora, odigrao dupli pas s Mendyjem, a zatim vara braniče Atalante u kaznenom prostoru i morao je samo svladati vratara, ali puca pored vratnice. OVDJE pogledajte tu akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

50' Zapata i Murielom su kombinirali pred golom Reala, ali od toga ipak nije bilo ništa jer je Courtos na vrijeme izašao s vrata i pokupio loptu.

46' Trener Atalante Gasperini napravio je jednu promjenu, u svlačionici je ostao Mario Pašalić, a u igru je ušao Duvan Zapata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45' Gotova su prva poluvremena u Madridu i Budimpešti.

43' Atalanta pokušava brzo uzvratiti. Iz daljine je pucao Malinkovskyi, ali promašio je Courtoisov gol.

Image

Igrači Real Madrida slave gol protiv Atalante

34' GOL Real je poveo 1:0. Pogodak za vodstvo Kraljevskog kluba zabio je Benzema. Prvo je golman Atalante Sportiello pogriješio i loše ispucao loptu koju je presjekao Luka Modrić i nakon toga idealno uposlio Benzemu. Pogodak pogledajte OVDJE.

26' Novi pokušaj Reala. Vinicius je prvo pucao, a to je obrana Atalante blokirala. Nakon toga pokušava i Modrić, ali njegov šut ide iznad gola.

20' Prvi pokušaj Reala, koji u ovoj utakmici ne želi riskirati pa niti ne ne srlja u napad. Pucao je Benzema, ali Romero blokira.

18' Novi gol u Budimpešti. Manchester City je poveo 2:0 i stigao na milimetar do četrtfinala, bit će pravo čudo ako Borussija uspije ovo preokrenuti. Za 2:0 zabio je Gundogan nakon brze akcije. GOL pogledajte ovdje.

15' Pokušaj Atalante. Pucao je Romero, ali njegov udarac blokira Modrić.

13' Gol na utakmici u Budimpešti. Manchester City vodi 1:0, a strijelac je bio De Bruyne koji je sjajno pogodio s otprilike 18 metara. Njegov gol pogledajte OVDJE.

10' Miran početak utakmice u Madridu. Osim onog pokušaja Goesensa nije bilo većih zanimljivosti.

Image

Branič Atalante Berat Djimsiti (lijevo) i Federico Valverde

3' Prvi pokušaj Atalante, pucao je Gosens, ali to nije bilo pretjerano opasno.

1' Jedan podatak daje nadu Realu dvoboju s Atalantom - Kraljevski klub je slavio u posljednjih 11 od 12 utakmica protiv talijanskih klubova u UEFA-inim natjecanjima.

1' Počele su utakmice u Madridu i Budimpešti.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo