FOTO: / Osam godina proveo je u Barceloni, a sad je stigao u Hajduk

Zanimljiv nogometaš stigao je u Hajduk. U utorak ujutro na Poljudu je trenirao Kamerunac Leonid Vivaldi Bakayock.

13.11.2013.
14:14
VOYO logo

Vivaldi će se za vrijeme reprezentativne stanke zadržati na Poljudu, gdje će se pokušati nametnuti treneru Igoru Tudoru.

19-godišnji Kamerunac na sebe je privukao pažnju jer je gotovo cijelo djetinjstvo, točnije osam godina, proveo u omladinskoj školi ni manje ni više nego Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle je sezone igrao za rezervnu momčad Sparte iz Praga, no nije se uspio nametnuti.

Također, vrijedi napomenuti da se radi o igraču koji igra na poziciji defenzivnog bočnog igrača, ali koji ima sposobnost jednako dobro igrati objema nogama, tako da bi, ako zadovolji struku Hajduka, Tudor u jednom igraču dobio igrača za obje strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li Bijeli upecali novog Kouassija i hoće li Vivaldi uspjeti, doznat ćemo za nekoliko dana.

Krešimir Vlajčević, disciplinski sudac hrvatske lige kaznio je Igora Tudora s 15.000 zbog komentiranja suđenja suca Marka Matoca nakon utakmice protiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog baklji koje su najvijači Hajduka zapalili i bacili u teren na susretu protiv Istre kažnjen je i sam Hajduk i to iznosom od 10.000 kuna.

Kaznu mora platiti i Dinamo jer su navijači na maksimirskim tribinama zapalili čak šest baklji tijekom susreta protiv Hrvatskog dragovoljca. Modre će takav potez koštati 5.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo