Nakon provokacije joj 'zatrpali' Facebook: 'Malo sam u šoku od svega'

Tottenham je prošloga četvrtka u Europskoj ligi pobijedio Tromsø 3:0, a vijest je postala i Norvežanka koja je na White Hart Laneu domaće navijače provocirala dresom Arsenala.

24.9.2013.
14:22
VOYO logo

Rivalitet Arsenala i Tottenhama nije potrebno posebno objašnjavati, kao niti reakciju navijača Spursa kada vide dres Topnika, odnosno obrnuto.

A baš je u njemu navijačica Tromsa na Tottenhamovom stadionu na par trenutaka bodrila svoj klub. Djevojka je, naravno, oduševila Arsenalove navijače, a engleske medije jako zaintrigirala svojim činom pa su Lenu Mari Edvardsen pronašli i zamolili da objasni svoj potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to šala za moje prijatelje, a pretvorila se u nešto što nisam mogla kontrolirati. Preplavilo je internet. Bila sam u svojem dresu od Özila, a zapravo nisam ni htjela ići na White Hart Lane jer sam veliki navijač Arsenala i, naravno, Tromsa. Imala sam osjećaj da ćemo izgubiti pa sam ponijela dres da se bolje osjećam i da budem barem malo ponosna", izjavila je Lena, koja tvrdi da nije očekivala žestoku reakciju navijača Tottenhama.

//www.youtube.com/embed/li2Ue8hCi9o

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, to im se očito nije svidjelo. Odjenula sam ga na možda pet sekundi, a osiguranje me odmah zamolilo da ga skinem. Slika je preplavila internet, a ja sam dobila puno poruka od ljudi sa svih strana svijeta. Većina ih je pozitivnih, no ima i onih drugih. Dobila sam 500 zahtjeva za prijateljstvo na Facebooku. Svjesna sam da sam neke ljude jako uvrijedila i ispričavam se jer je to bila šala. Malo sam u šoku od svega", kaže Lena koja je ovim potezom stekla i nova prijateljstva među navijačima Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo