POTPUNO ISKREN / Leko o crvenom: 'Smiješno, očito je sudac glumio nekakav autoritet'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Trener Hajduka Ivan Leko bio je, dakako, nezadovoljan zbog poraza, ali i crvenog kartona kojeg je zaradio na samom kraju prvog poluvremena

15.7.2023.
23:15
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama osvajači su hrvatskog Superkupa za 2023. godinu, aktualni prvak na maksimirskom stadionu je s 1-0 (0-0) svladao Hajduk, aktualnog pobjednika Kupa.

Image
Jurjević za Danas /

Koja će biti kazna za skandiranje na Maksimiru? HNS-ov šef za sigurnost: 'To se događa i na utakmicama reprezentacije'

Image
Jurjević za Danas /

Koja će biti kazna za skandiranje na Maksimiru? HNS-ov šef za sigurnost: 'To se događa i na utakmicama reprezentacije'

Utakmica je pred 17.700 gledatelja odlučena u 52. minuti kada je postignut jedini pogodak. Bruno Petković je asistirao, a Martin Baturina lijepo pogodio suparničku mrežu. Dinamo je time obranio naslov pobjednika Superkupa, prošle sezone također je pobijedio Hajduk u Zagrebu nakon jedanaesteraca. Osvojio je Dinamo ukupno osmi trofej u ovom natjecanju, dok je Hajduk ostao na pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Ivan Leko bio je, dakako, nezadovoljan zbog poraza, ali i crvenog kartona kojeg je zaradio na samom kraju prvog poluvremena.

"Šteta, ovaj poraz boli, jer smo odigrali dobru utakmicu. Stvarno smo imali dobrih trenutaka, došli smo kod prvaka, na njegov stadion, a ozbiljno smo pucali desetak puta. Utakmica je bila 50-50 i boli jer smo bili jako blizu. Dinamo je sastav koji duže vremena ne mijenja momčad, ima stabilnost i automatizme, a mi smo novi. Slažemo se. Crveni karton? Ma, smiješno. Žuti karton u redu, ali crveni nema veze s vezom. Očito je sudac glumio nekakav autoritet", osvrnuo se trener Splićana Ivan Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ravnopravna borba na terenu, a mislim da nismo zaslužili ovakav kraj i poraz. Kod primljenog pogotka smo napravili grešku. Nakon toga nismo odustajali, imali smo nekoliko stvarno dobrih prilika. No, kada ne zabiješ ne možeš ni očekivati uspjeh. U igri je bila titula, nismo je uzeli i naravno da smo žalosni. No, nemamo ni puno vremena žaliti. Za nekoliko dana, na istom mjestu, igramo prvenstvenu utakmicu i okrećemo se tome", rekao je nakon susreta vezni nogometaš Hajduka Filip Krovinović.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo