NAJAVIO JADRANSKI DERBI /

Leko je umjesto Dinama gledao AEK, a za Livaju kazao: 'Njegova socijalna inteligencija je na visokom nivou'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Jadranski derbi igra se u subotu, očekuje se naelektrizirana atmosfera

6.10.2023.
13:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka i Hajduk u subotu igraju utakmicu 11. kola HNL-a s početkom u 18 sati i 30 minuta. Splićani na Rujevicu putuju u veselom raspoloženju i puni samopouzdanja nakon slavlja u derbiju protiv Dinama, dok Riječani love četvrtu pobjedu u nizu s kojom bi preuzeli vodeću poziciju na ljestvici.

Image
OVO SE ČEKALO /

Dinamo se oglasio nakon izjave Sergeja Jakirovića: Poznata je sudbina trenera Dinama

Image
OVO SE ČEKALO /

Dinamo se oglasio nakon izjave Sergeja Jakirovića: Poznata je sudbina trenera Dinama

Susret je iz tabora Bilih najavio trener Ivan Leko: ''Bilo bi lijepo da možemo na Poljudu vidjeti navijače Hajduka i Dinama skupa, na Rujevici Rijeke i Hajduka, u Osijeku, Maksimiru... Ne znam kad ćemo to vidjeti, ali bih ja volio s ljudske strane, kao u drugim zemljama. Malo smo ljubomorni kad to vidimo vani, a kod nas ne'', kazao je na pitanje o tome kakvu atmosferu očekuje te o posljednjim događajima na Kvarneru, točnije naljepnica sadržaja ''Umri Livaja''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se glavnog igrača splitskog sastava tiče, trener Hajduka je rekao: ''Ne treba s njim pričati, on je spreman na sve, njemu ne treba ništa govoriti, njegova socijalna i nogometna inteligencija je na visokom nivou.''

Razmišlja o promjenama

Leko tvrdi kako ima ''dvije-tri dileme'' oko sastava, a za domaćine je rekao kako su izuzetno nezgodna momčad, te da će morati biti pravi kako bi doskočili tom izazovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell

Trenera Hajduka upitali su i je li gledao utakmice Dinama i Zrinjskog u Konferencijskoj ligi: ''Marseille i Brighton sam gledao. Zadnjih 15 minuta Zrinjski kad sam vidio rezultat. Žao mi je momaka, nisu uspjeli uzeti bod. Bilo je puno utakmica, uživao sam gledati nekoliko njih.''

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo