TEŠKE RIJEČI / Legende Manchester Uniteda osudile ponašanje kapetana Vragova: 'On ne zaslužuje kapetansku traku'

Image

Manchester United poražen je od Liverpoola 7:0 i tako doživio jedan od najtežih poraza u povijesti kluba.

6.3.2023.
16:35
VOYO logo

Legende Manchester Uniteda Gary Neville i Roy Keane žestoko su kritizirali ponašanje kapetana Crvenih vragova Bruna Fernandesa u utakmici protiv Liverpoola koju je ova momčad izgubila rezultatom 7:0 i tako doživjela jedan od najvećih poraza u povijest kluba. Najviše ih je razljutilo ponašanje Fernandesa tijekom utakmice, odnosno njegov govor tijela, a otišli su toliko daleko da smatraju da uopće ne zaslužuje nositi kapetansku traku Manchester Uniteda.

Drži ruke u zraku i traži trenera da ga izvadi van? Takvo ponašanje nije dostojno kapetana. Dosta mi ga je! Njega, njegovog ponašanja i njegove simulacije! Trener mora iskočiti i pobrinuti se o njegovom ponašanju", rekao je Neville i dodao: "Drugo poluvrijeme je bilo sramotno, potpuni nered, a sve se najbolje vidjelo u ponašanju kapetana . U pojedinim trenucima njegovo ponašanje je bilo nedopustivo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnog je mišljenja bio i Keane koji je stav Brune Fernandesa ocijenio sramotnim. "Njegov govor tijela bio je sramotan. On je talentiran, Unitedov kapetan, ali ono što je pokazao, njegov govor tijela i mahanje rukama i potpuni nedostatak borbe... Nijedna svlačionica ne bi bila zadovoljna s takvim igračem", rekao je Keane. Podsjećamo, nakon prvih 45 minuta rezultat je bio 1:0 za Liverpool, a onda su Redsi u drugom poluvremenu postigli šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo