TALIJAN PLAČE ZA VATRENIM: / 'Razgovarali smo s Rooneyem i Aubameyangom, ali Hrvat nam je glavna meta '

Image

Legendarni talijanski branič i aktualni trener kineskog Tainjin Quanjiana Fabio Cannavaro silno je želio ove zime osigurati dolazak hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića.

22.2.2017.
15:26
VOYO logo

Već se pisalo da je sve gotovo te da je Fiorentina pristala prodati Vatrenog za ogromnih 45 milijuna eura, međutim ubrzo se javio sam Kalinić te je rekao kako će ostati u Italiji. Teška odluka bila je pred njim s obzirom da je ponuda od 15 milijuna eura po sezoni bila iznimno primamljiva.

U razgovoru za Tianjin TV Cannavaro je otkrio da je Klanić i dalje njegova glavna meta. Naime, prijelazni rok u Kini traje do kraja veljače pa se još uvijek nada da bi mogao dovesti napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nam je još uvijek glavna meta, ali Fiorentini je sada dosta teško pustiti ga. Sada moram razgovarat s našim generalnim direktorom", kaže Cannavaro, svjestan da mora potražiti novu metu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominjalo se kako je njegov klub u svoje redove želi dovesti Waynea Rooneya i Pierre-Emericka Aubameyanga.

"Razgovarali smo s Rooneyem, ali bilo je to samo ćaskanje. Njemu ne odgovara naš stil igre. Aubameyang? Na nesreću Borussia Dortmund je odbila našu ponudu. Pojasnili su nam da im je vrlo važan zbog Lige prvaka", rekao je Cannavaro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju bit će jako zanimljivo ispratiti do kraka prijelazni rok u Kini i vidjeti hoće li doći do još kojeg senzacionalnog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo