SLAVNI SRPSKI TRENER POMEO POD S LUKOM MODRIĆEM: / 'To nema smisla. On ne zabija, ne asistira...'

Image
Foto: AFP

Nekadašnjem treneru Barce i Reala nije jasno zašto je Vatreni proglašen najboljim

4.4.2019.
16:43
AFP
VOYO logo

Slavni srpski nogometni trener i izbornik Radomir Antić, koji je tijekom karijere vodio klubove poput Real Madrida, Atletica i Barcelone, izrazio je čuđenje što je hrvatski reprezentativac Luka Modrić proglašen najboljim nogometašem na svijetu.

Upitna Zlatna lopta

"Meni se čini apsurdnim da netko od španjolske velike trojke nije ni sagledao mogućnost dovođenja najboljeg dodavača na svijetu Kevina de Bruynea. Otkad je to Luka Modrić najbolji dodavač? Ne mogu pojmiti da je Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta. To jednostavno nema smisla. Ne zabija, ne asistira. Trebate igrače poput Kevina de Bruynea, a ne poput Hazarda. Igrače koji čine da drugi igraju bolje", poručio je Antić u razgovori za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Radomir Antić /AFP

Dodao je i kako Antoine Griezmann nije potreban Barceloni, a pogotovo Realu. Potom je poslao poruku Zinedineu Zidaneu i Madriđanima, koje ovog ljeta čeka remont momčadi.

"Klub mora prodati neke igrače i dobro proučiti tržište kako bi izgradio projekt. Oni moraju zaštiti svog trenera koji nije kriv za ono što se događa jer je sve krenulo naopako prije nego što je on stigao. Moraju napraviti velike transfere jer više nemaju titula na bacanje. Sve što sada treba je da razmišljaju o prijelaznom roku, ne o nogometu", kazao je Antić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo