Legendarni Simeone priznao: Četiri dana smo se skrivali od navijača u hotelu!

Umirovljeni španjolski nogometaš Gaizka Mendieta odradio je intervju s trenerom Atletica Diegom Simeoneom. Argentinac je tako otkrio svoje uzore i idole, ali se i podsjetio na scene iz Rima...

18.3.2015.
19:44
VOYO logo

"Mnogi ga se neće sjetiti, tek oni stariji...Jako sam volio Falcaoa, brazilskog veznjaka. On je bio kompletan igrač. Imao je pregled igre, bio je žestok, nije se bojao ući u kazneni prostor. On je jedan od igrača kojim sam se divio dok sam bio mlad", kazao je Diego Simeone i nastavio o uzorima:

"Kako sam rastao, sve više mi se sviđao Lothar Matthaus. Igrao je u vezi, jurio gore-dole po terenu, imao je dobar šut iz daljine, jak s loptom, a kasnije se preselio na poziciju libera. Bio je jedan od onih igrača koji su mogli igrati više od jedne pozicije na terenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mendieta je podsjetio Simeonea na zajedničko vrijeme u Laziju, kada su izgubili rimski derbi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu to bila dobra vremena", smijao se sadašnji Mandžukićev trener i krenuo s pričom: "Bili smo u svlačionici i čuli smo navijače kako dolaze...Rim je posebno iskustvo. Izgubili smo i krenuli dugim stepenicama iz svlačionice odraditi trening nakon utakmice, a neki igrači su već jurili u drugom smjeru nazad u svlačionicu. Navijači su nam išli objasniti da nismo smjeli izgubiti od Rome. Nakon toga su nas odveli u hotel, morali smo tamo biti četiri dana..."

Simeone je s Laziom osvojio i naslov prvaka, ali najviše pamti poraze od Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je lijepih trenutaka, ali isto protiv Rome...Bili smo prvi u prvenstvu, vodili smo i u skupini Lige prvaka, bilo smo najbolji, ali i izgubili od Rome s 4:0, navijači su opet došli nam objasniti neke stvari."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo